reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Ja jeszcze o porodzie nie mysle. Jak przyjdzie poród to przyjdzie, byle jak najpozniej. Troche sie boje ze z moimi bolami to sie mlode zacznie wczesniej na zewnatrz pchac ale narazie od tygodnia do tygodnia, odetchne z ulga po 28tygodniu.
Dzisiejszy dzien zaczelam bardzo milo, moj A postanowil mnie w lozku z rana dluzej zatrzymac pogoda sloneczna to pranie xa praniem leci. Zazdroszcze upalow, u nas raczej chlodno.
Przytylam kolejny kilogram, wiec od najnizszej wagi już trzy na plusie, wczoraj probowalam zeby moja oliwka poczula jak sie dzidzia rusza ale chyba jednak na zewnatrz jeszcze za slabo czuc.
Dzisiaj doszlismy do trzech imion dla dziewczynki które sie całej trojce podobaja. Aleksandra, Lilly/Lila, Elizabeth. Dla chlopca wciaz zostaje Aleksander. (zobaczymy jeszvze czy przez x cz ks)
Czy któraś z was boli spojenie łonowe? Ja mam dni ze go nie czuje a mam dni ze ledwo chodze.
Dzisiejszy dzien zaczelam bardzo milo, moj A postanowil mnie w lozku z rana dluzej zatrzymac pogoda sloneczna to pranie xa praniem leci. Zazdroszcze upalow, u nas raczej chlodno.
Przytylam kolejny kilogram, wiec od najnizszej wagi już trzy na plusie, wczoraj probowalam zeby moja oliwka poczula jak sie dzidzia rusza ale chyba jednak na zewnatrz jeszcze za slabo czuc.
Dzisiaj doszlismy do trzech imion dla dziewczynki które sie całej trojce podobaja. Aleksandra, Lilly/Lila, Elizabeth. Dla chlopca wciaz zostaje Aleksander. (zobaczymy jeszvze czy przez x cz ks)
Czy któraś z was boli spojenie łonowe? Ja mam dni ze go nie czuje a mam dni ze ledwo chodze.
aniay
@Shaer, kup sode oczyszczona (duzo) I dodaj do prania albo namocz w wodzie z soda I proszkiem do bialego. Powinno pimoc na pozolkle ubrania.
Do tego słońce pieknie wybiela (I jest jedynym sposobem na pozbycie sie plam z bananow)
Moja mama Ewentualnie ace używa a ja vanisha do bialego jak już nic innego nie daje rady.
Do tego słońce pieknie wybiela (I jest jedynym sposobem na pozbycie sie plam z bananow)
Moja mama Ewentualnie ace używa a ja vanisha do bialego jak już nic innego nie daje rady.
@ shaer ja wczoraj prałam ubranka po córce miałam dużo pożółkniętych i wiesz co zdziwiłam sie że się ładnie uprały.Prałam w proszku plus taki odplamiacz wlałam do bębna pralki biedronkowy OXY spotless.a miałam odrazu powyrzucać te żółte ciuszki
Ile dziewczyny przytyłyscie od poczatku ciąży?,ja dzis porównywałam sobie wagę z poprzedniej ciąży i na tym etapie miałam jyz 9 kilo na plusie! a teraz zaledwie 2 kg.nie wiem czy to dobrzeniby lekarz mowil ze ok.ale jak dzis przejrzałam moja stara kartę ciąży to sie zdziwiłam
Ja 4-5 kg na plusie jakos.
Dzieki za rady.Z soda juz raz poszlo pranie ale chyba za malo jej dalam albo temp. za niska bo sie niespraly. Mysle co zrobic z tymi niebialymi. Wyrzucac mi zal. Nawet te gorsze bo z malym wyrzucilam troszke rzeczy i potem zalowalam, bo jak szly zeby to Maks mial biegunke i nawet "brzydale"byly na wage zlota.
Dzieki za rady.Z soda juz raz poszlo pranie ale chyba za malo jej dalam albo temp. za niska bo sie niespraly. Mysle co zrobic z tymi niebialymi. Wyrzucac mi zal. Nawet te gorsze bo z malym wyrzucilam troszke rzeczy i potem zalowalam, bo jak szly zeby to Maks mial biegunke i nawet "brzydale"byly na wage zlota.
aniay
Vanish i slonce sprobuj. ja w polsce uwazam ze najlepszy jest wizir z proszkow. zwykly dla doroslych na poczatku.Ja 4-5 kg na plusie jakos.
reklama