reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziewczyny czy wierzycie w to
Ja jakos nie bardzo choc mnie kusi
Wyskoczyła mi aplikacja, ze mogę słuchać przez telefon serca yyyy kolejny raz mi wyskoczyła i nie wiem jak w to wierzyć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Wam

Mój mąż dzisiaj znowu wyjechał do pracy.W sumie cały tydz się klocilismy,te ostatnie dni były ok,widocznie musieliśmy się do siebie przyzwyczaić. A teraz mi smutno.Jemu też było strasznie ciężko wyjechać, szkoda mi to bardzo :(
Mam nadzieję że te 3 tyg szybko zleca.

Coraz więcej osób wie,ze jestem w ciąży,mieszkam w małej miejscowości więc takie info szybko się rozchodzą. Co chwilę ktoś mi gratuluję.
Wczoraj byliśmy po wozek i znajomej więc teraz już poleci lawina plotek :-p
Wózek cudny,jestem dosłownie zakochana w jego wyglądzie.Jest w stanie idealnym i gdybym nie wiedziała,ze używany to nigdy bym się nie domyśliła.

Muszę Was teraz nadrobić. :happy2:
Miłego wieczoru ;)

Wlasnie mi wyskoczyło na iPhonie jak pisze do Was na forum

1473612913-k4pfyx.jpeg

Dziewczyny czy wierzycie w to
Ja jakos nie bardzo choc mnie kusi
Wyskoczyła mi aplikacja, ze mogę słuchać przez telefon serca yyyy kolejny raz mi wyskoczyła i nie wiem jak w to wierzyć
Czytałam o tej i podobnych aplikacjach, podobno działają ale zaczynają tak dopiero w 34 tygodniu a tak porządnie dopiero po 37 tygodniu działa. w 20tym nic nie wyłapie jeszcze.

reklama
mój lekarz sugeruje się tym terminem z @
u mnie z @ wychodzi 05.01, a z usg wychodzi 31.12.
lekarz tłumaczył mi to w ten sposób, że jeśli między terminami z @ a z usg nie ma więcej jak 7 dni różnicy, to przyjmuje sie termin z @

Do góry