reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Cześć dziewczyny Czoperka udanego wypoczynku:) a z tymi terminami cesarek to faktycznie nie normalne ale dziwi mnie że jakiś lekarz się na to godzi żeby narażać dziecko mi odrazu gin powiedziała że umówimy się na ok tydzień przed terminem żeby mały był już ładnie donoszony

@aniay no wlasnie wysłali mi list, ze tak a jak sprawdzałam na kalkulatorze na gov to chychodzi, ze nie i boje sie ze jak pojadę to wyślą jakis durny List, ze jednak nie

@maryqoska pomimo tego, ze ja ruchy czuje wyraźne az widac na brzuchu to tez czasmi mam dzien czy dwa takie, ze nie czuje praktycznie nic ale mówią, ze do 24 tc to norma

@Czoperka wypoczywaj ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra z tym macierzyńskim
U nas zmieniły sie przepisy z czego baaaardzo sie cieszę, bo mam podać najlepsze tygodnie swojej pracy; wiec super, bo czasem pracowałam 38h, a czasem 17h, ale nie mogę podać tygodni gdzie zarobiłam mniej niż $200
Wiec cieszę sie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się niedzielnie :)

@HappyBabyMama u mnie jest podobnie raz mała kopie raz nie .. zdaża się ze cały dzień sie nie rusza a jak juz zacznie to długo mi brzuch faluje :)

@kolorowaMama moim zdaniem jak nie dostaniesz pieniedzy z zagranicy tam od siebie to w polsce ci sie cos nalezy jako niepracujacej mamie chocby te kosiankowe poczytaj sobie :) A tak to udanej i spokojnej przeprowadzki :)

@Marcje Udanego wypoczynku ;)

Witajcie życzę udanej niedzieli. Ja w taki upał wymyśliłam lasagne i muffinki uff zaraz uciekam z tej kuchni. I wogole znowu zatrzymała mi się woda ale to chyba wina tego upału.

reklama
Do góry