reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Anula widzisz ja czekalam 3 dni robocze...w szpitalu robilam posiew, ale moja lekarka nawet zrobila tak ze niemajac posiewu zalozyla mi szew...bedac w domu sprawdzala wyniki i bylo czysto! Wiem ze wybrala mniejsze zlo...

Wlasnie tez mi lekarka wspominala ze min. Moglaby byc szyjka 26mm, ale bala sie ze moze sie skracac wiec...tym bardziej na patrzac na moja przeszlosc...niechciala ryzykowac i jestem jej wdzieczna!

Ja mam termin z usg ma.14. 15 ma urodziny mój tata :-) zobaczymy :-)

Nie wiem,czy odstawić moją luteine... Boję się,lekarz wydawał mi się mało kompetentny. Zawsze mogę spróbować zadzwonić do rejestracji i poprosić o wpisanie recepty. Może mi się uda. Wolałabym być zbadana przez swoją lekarke. A następna wizyta dopiero 6 października...

Ja mam termin z usg ma.14. 15 ma urodziny mój tata :-) zobaczymy :-)

Nie wiem,czy odstawić moją luteine... Boję się,lekarz wydawał mi się mało kompetentny. Zawsze mogę spróbować zadzwonić do rejestracji i poprosić o wpisanie recepty. Może mi się uda. Wolałabym być zbadana przez swoją lekarke. A następna wizyta dopiero 6 października...
Danutka a nie mozesz isc szybciej do swojej lekarki?

Ale się wkurzyłam ! Kupiłam sobie Bio Oil w Rossmannie ,cena za 200ml 85 zł, wchodzę na stronę apteki Gemini, gdzie myślę,że podróbek nie ma, a tam 200ml w cenie prawie 43zł, czyli połowa taniej :realmad:przy takiej sumie jest różnica

Danutka a nie mozesz isc szybciej do swojej lekarki?
Przyjmuje raz w tygodniu... Kolejki są straszne. Ale receptę może mi wypisać inny gin w zastępstwie,wystarczy,że zadzwonię. Może tak zrobię... Wolę dmuchać na zimne. Tamten kazał odstawić z dnia na dzień luteine,dwa razy pytałam. Zawsze czytałam,że odstawia się stopniowo, dlatego jakoś mu nie ufam... Jakieś wrażenie mam że koleś mnie zbyt,krótko mówiąc,choć jak się okazało znamy się z widzenia...ehh.... Na dodatek mam mega zgagi... Mega. Aż do nudności.. Rennie nie pomaga, migdały też nie. Jeszcze cztery miesiące zgagi i już ;-) chyba taki mój los,w pierwszej ciąży też mi dokuczala.[emoji12]

reklama
@Danutka24 a może zadzwoń do swojej gin i spytaj co zrobić. Jeśli nie masz zaufania do tego lekarza to nie odstawiaj.

Ja dziś bardzo słaby dzień miałam i fizycznie i psychiczne [emoji25]. W nocy bolało mnie podbrzusze, w dzień też. Po no-spie lepiej. Ale nakręciłam się jakoś źle, bałam się o małą, że boję się o nią. Przeryczałam pół dnia, zabrało mi to siły. Oby jutro był lepszy dzień.
Dobrego wieczoru.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry