reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Gato najlepiej szyjke widac na dopochwowym badaniu...

Ankamaz skonsultuj te wyniki z lekarzem...

Anula0000 tak masz racje trzeba miec dobre wyniki posiewu by zalozyc szew lub pessar.
Bedzie dobrze [emoji4]

reklama
Udało mi sie doprosić o wizytę dzis ide za 2h ale mam majty pełne strachu bo nauczyłam sie o nacinaniu dziąsła i mnie to przeraża [emoji52]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zrobione przez dobreko chirurga nic nie boli.
Miałam rozcinane dziaslo zeby wyjac pokruszona osemke, a potem szyte. Bez bólu.

Moj manager zapomnial o dzisiejszym spotkaniu, zajebiscie. Jak tak dluzej pojdzie to naprawde pojde na zwolnienie lekarskie bo mnie stres zezera. Siedze.ze lzami w oczach bo glupia poruszylam sprawe przez Telefon.

Probuje sie ogarnac, jeszcze prawie trzy godziny w pracy.

Cześć po przerwie. Podczytywalam w miarę na bieżąco ale nie mam weny na pisanie -nie mogę się wbić [emoji3]
Widzę że za zaczynacie już drinkowac z glukoza. Ja to odkładam ale wiem ze mnie nie ominie. Do końca miesiąca mam czas.
@askl wracaj szybko do domku. Wierże ze dasz rade z dietą i obejdzie się bez leków
@kolorowaMama-wspolczuje bólu zeba. Ja też siedzę jak na bombę i czekam kiedy mnie zacznie boleć bo mam nie jedna dziurkę a dentysty boję się bardziej niż porodu
@marysqa -głową do góry
@anula -czyli póki co Pessar nie potrzebny? Dbaj o siebie. Ściskam
@Czoperka -imponujesz mi super mamo. Super pomysły na zdrowe jedzonko i ta aktywność po glukozie szacun [emoji3]
@HappyBabyMama udanego urlopowania.
A u nas ok. Młody poszedł do zerówki w szkole jest ok. Ale wstawanie nas męczy bo 3 x w tyg. Antos ma na 7 pozostałe 2 dni na 12.[emoji32]pogoda u nas cudna jutro wybywamy po południu na weekend na Kaszuby. Ja czuję się odpukac ok wieczorami odczuwam jedynie aktywne dni poprzez bolą pachwin i pleców No i od czasu do czasu rwa kulszowa daje o sobie znać poza tym robi się ciężko. Ale olać to grunt żeby maluch zdrowo rósł i kopal cały czas tak intensywnie [emoji7]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@kolorowaMama no to niefajnie, że spuchło. Może sie też na antybiotyku skończyć :-( A masz dostępny eludril? On jest bakteriobójczy.

@betina79 teoretycznie do końca września. Ale zobaczymy jak to będzie. Jestem z lekka rozdarta bo z jednej strony brakuje sił i fajnie byłoby odpocząć, a z drugiej praca satysfakcjonuje. Ja chyba pracoholikiem jestem. No i na wysokich obrotach w pracy, dużo trzeba ogarnąć. I padam jednak wieczorami.

@aniay ja ide do stomatologa nie chirurga a dziąsło nacinają zeby opróżnić ropień wiec raczej nie uraczą mnie znieczuleniem dobrego bo przy stanie zapalnym nic nie da :/

@kamisia1101 no to mamy podobnie u mnie dentysta budzi strach ale w ciazy z myślą, ze moge nie dostać znieczulenia jeszcze wiekszy, zwłaszcza w tym kraju
@minemi nie mam dostępu l, płukania roztworem z sody i cordosylem

@aniay ja ide do stomatologa nie chirurga a dziąsło nacinają zeby opróżnić ropień wiec raczej nie uraczą mnie znieczuleniem dobrego bo przy stanie zapalnym nic nie da :/

@kamisia1101 no to mamy podobnie u mnie dentysta budzi strach ale w ciazy z myślą, ze moge nie dostać znieczulenia jeszcze wiekszy, zwłaszcza w tym kraju
@minemi nie mam dostępu l, płukania roztworem z sody i cordosylem

Ja w poprzedniej ciazy miałam rwane zeby I zawsze mialam znieczulenie. Przy leczeniu też. Antybiotyk też chyba bralam.

W tej ciazy mam wiekszosc zebow zrobionych ma bierzaco, znalazlam w polsce dentystke u ktorej zasypiam na fotelu :) I zrobiłam zeby zanim zaczely mnie bolec.

Powodzemia

@betina79 teoretycznie do końca września. Ale zobaczymy jak to będzie. Jestem z lekka rozdarta bo z jednej strony brakuje sił i fajnie byłoby odpocząć, a z drugiej praca satysfakcjonuje. Ja chyba pracoholikiem jestem. No i na wysokich obrotach w pracy, dużo trzeba ogarnąć. I padam jednak wieczorami.
ja tez na pewno nie miala bym skrupulow I wczesniej poszla na zwolnienie gdyby praca byla do d.. a tak to pewnie do polowy pazdziernika pociagne

reklama
Do góry