ankamaz
Fanka BB :)
21 t i 4 d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
21 t i 4 d
@malina4444 cudne zdjęcie, śliczna rodzinka
Kiki zazdroszczę moje libido nadal w takim dole, że już się na siebie wkurzam. Czuję się jak stara baba bez polotu.
@idealka dobrze, że sprawdziłaś i skończyło się na strachu. Synuś śliczny
@marlena jeśli masz dodatki w innym kolorze to śmiało wybieraj buty pod ich kolor.
@katem86 jak słyszę o opiece medycznej w uk to mnie ściska ze złości, sama jestem panikarą więc gdybym miała z nimi do czynienia to chyba bym zeszła ze strachu. Bądź dzielna
Dziewczyny czy Wam lekarze podają konkretne długości szyjek po usg przez brzuch? Czy dodatkowo sprawdzają usg dopochwowym?
@MartynaM a wiec sprawa ma sie tak, wczoraj bylam u mojego gina, zrobil jeszcze raz usg szyjki, zbadal i stwierdzil, ze wg niego szyjka ma 26 mm, a nie 23 i pol i ze jest twarda i zamknieta i nie ma co panikowac. Pobralam mi wymaz z szyjki na wszelki wypadek, bo to ponoc koniecznosc przed zalozeniem pessaru i dostalam no spe i magnez 3 razy 1 oraz luteine dopochwowo 2 razy po 100 mg... Za tydzien w czwartek szyjka do kontroli na usg... W razie jakis skurczy, plamien i niepokojacych objawow IP. No i oczywiscie odpoczywac.. Jestem dobrej mysli...