reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@katem86 nie martw się, najważniejsze, że to nic poważnego. Świat już tak jest zorganizowany, że najbardziej zależy tym, którzy są bezpośrednio zainteresowani. Twój dzidziuś ma super mamę, która się o niego troszczy i to jest najważniejsze.

@askl25 jak się trzymasz? Mam nadzieję, że szybko wyjdziesz.

reklama
u
trójeczka.jpg

Udał się chyba....Moja trójeczka w komplecie:-) :)

Załączniki

• trójeczka.jpg
    trójeczka.jpg
    240,9 KB · Wyświetleń: 398
No tylko ze wlasnie nie jestem pewna ze wszystko jest dobrze. Boli nadal a pomacanie brzucha to dla mnie nie badanie.... w pl bym awanture zrobila i by mnie musieli lepiej zbadac a tu... rece mi opadly bo nie umiem az tak dobrze ang.... mam nadzieje ze to nie skracajaca sie szyjka.... musze odpoczywac i miec nadzieje ze bedzie ok....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

@katem86 nie martw sie,pomacanie brzucha to nie jest badanie które uspokoi ale może wiedzą że objawy które opisujesz nie wiążą się z jakimś zagrożeniem.uważam ze ciaza to czas kiedy kobieta powinna wręcz zgłaszać lekarzom każde dziwne samopoczucie albo bóle ale wiadomo ze oni się nie przejmują. Odpocznij,weź magnez albo paracetamol i nie denerwuj się.
Pamiętaj ze nawet jak śpimy to dzieci w brzuchu uciskają zależnie od położenia niektóre nerwy i jedenej zdretwieje noga,innej ręka,inna ma ból kręgosłupa albo uczucie pieczenia.śpij dobrze i oby jutro było lepiej.

Ja sie powiesze.... wzielam sobie leki, polozylam sie, maz mi zrobil herbatke i poszedl spac bo rano wstaje. Nagle patrze na sciane a tam..... ogromny pajak. Ja mam fobie na pajaki. Odrazu dostalm ataku paniki, malo ze schodow nie spadlam, zaczelam krzyczec, obudzilam dziecko.... maz pajaka zabila ale nje chcialam wejsc do sypialni. Musial wziac latarke, przejrzec wszystkie meble za i pod i naokolo a na jutro bedzie je odsuwal wszystkie i wklejal w okna siatki na owady. To druga taka sztuka w tym tyg. Teraz to mnie dopiero z nerwow wszystko boli..... nie moge sie uspokoic..... zgodzilam sie wrocic do lozka ale pod warunkiem ze nie zgasimy swiatla i oczywiscie do rana pewnie nie usne. Ciagle sie rozgladam po katach. Jak tak dalej pojdzie to wyprowadze sie do rodzicow zeby nie narazac ciazy..... pewnie pomyslicie ze chora jestem ale niczego sie w zyciu tak nie boje jak wezy i pajakow, a ten byl jak reka.....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

@malina4444 jacy wy ładniutcy jesteście super focia.
Co do szyjki to ja nie wiem nic w tych tematach zupełnie nic.
Któraś piała że ją miesnie bolą kurcze mnie też ja co roku zachoruje na stawy i bez sterydów sie nieobejdzie i zaczynają mnie w tym roku też bolec kurcze żeby przeszło po zwykłej masci.Dziewczyny może wy znacie cudny środek na stawy????

Ja tez sie boję pająków ale bardziej myszy jak by była w domu to ja już bym nie siedziała nie spała takie to małe a jakie grozne hi hi.
Dzis robie przecier z cukini i przecieru pomidorowego taki sos do chleba miesa pizzy super polecam smakuje nieziemsko dostałam słoiczek i sama go zjadłam wiec dzis narobie na zimę( jakby ktoś chciał to napiszę )

reklama
Dziewczyny,ale jaja !moja siostra rodzona powiedziała dzisiaj mi ,że jest w trzeciej ciąży!! Jest załamana,mówi,że dostała nerwicy. Ma dwóch synków 6 lat i tak jak mój 2,5 :) to sam początek bo ciąża albo miesiąc opóźniona,albo w czasie okresu zaszła. Na pierwszej wizycie powiedział,że martwa albo opóźniona bardzo,a 2 tygodnie później biło serduszko. Ja się cieszę i się boję ogromnie i współczuję ogółem jej, ale wiem, że kiedyś będzie się cieszyć

A dlaczego sie nie cieszy??? W sensie ze czy dadzą rade z trojka??? Finansowo?
Czy Ona da rade??
Mysle, ze to szok i po pewnym czasie bedzie szczęśliwa

@HappyBabyMama ale super sie czyta Twój post, zazdraszczam okropnie
Odpoczywaj i ładuj akumulatory

@katem86 jak ja sie boje pająków, mam tak samo jak Ty, fobia na maxa
Mam nadzieje, ze spisz spokojnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry