Czesc dziewczyny, czytam na bierzaco, ale jakos nie mam nastroju odpisywac. Zle sie czuje psychicznie i wszystko mnie wkurza.
Co do kolczyków na bank jakas tandeta. Ja tez nie moglam innych tylko czyste srebro, albo zloto. Jak mi ropialy od jakiegos gówna wkladalam srebrne przemywalam uszy czesto sprytusem salicylowym i krecilam i jakos sie goily, tylko spirytus wysusza skore, ale przynajmniej efekt byl szybko.
Co do szyjki to ja nie wiem jak sie ja samemu sprawdza, ale czytalam gdzies, ze to bardzo niebezpieczne badac sie samemu, bo mozna krzywde sobie zrobic.
Moj brzuch w obwodzie ma juz 15.5cm wiecej.
Dzisiaj w nocy moj syn dostal napadu astmy, myslalam, ze sie udusi. Inhalator i syrop na kaszel jakos pomogl. Potem w dzien wymylam tapety przy jego łóżku i zmienilam posciel zasnal juz spokojnie bez dusznosci. Wkurza mnie mieszkanie w tym bloku. Wilgoc jest ogromna wszedzie grzyb. Blok ma 21 lat i od tylu ludzie ogrzewaja sie na prad, wiec jak sciany maja byc suche. Jeszcze smiech na sali, w zeszlym roku palil sie dach i strazacy zalali 20 mieszkan po remoncie lokatorzy jako ogrzewanie dostali po 2 konwektory 1500vat. Jestem zalamana, jak moje dziecko ma tu byc zdrowe, a jeszcze ta mala przyjdzie na swiat? Wczoraj bylam w administracji pytac kiedy beda remontowac mieszkanie, ktore dostalismy z UM, powiedziala, ze nie ma zlecenia. Na poniedzialek umowilam sie z takim glownym administratorem, ktory przyznane mieszkania zleca do remontow. Bede go blagac, plakac i nie wiem co jeszcze, zeby cos przyspieszył. Akurat rano bede miala glukoze obym tylko przytomna potem byla. Pielegniarka sama kazala mi przyniesc cytryne
tamta glukoze znioslam bardzo zle caly czas lezalam ledwo zywa na lezance kolo pielegniarek.
@askl25 obys dobrze zniosla ten szpital.