reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Bridget jak wczoraj zobaczyłam zwiastun w TV to tez oczy mi sie zaświeciły. Bardzo zdziwił mnie mój narzeczony, powiedział ze moze pójść ze mna do kina!! zdziwiłam się za takie poświęcenie, bo takie komedie to totalnie nie w jego stylu, ale moje zdziwienie nie trwało długo, bo chwili dodał ze musimy iść do dużego kina, zeby na tą samą godzinę w innej sali mógł obejrzeć co innego.. [emoji23]

No cóż muszę wyciągnąć jakas kumpelkę [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@askl25 niech się tobą opiekują dobrze w szpitalu,cukrzycę ciazową trzeba kontrolować wiec dobrze ze reagują. Mam nadzieję że szybko wyjdziesz ze szpitala.
@idealka o szyjce nie wiele wiem bo nie mam pojęcia jak wy w ogóle coś tam widzicie;)a co do 3 części Bridget Jones to już przebieram nogami żeby iść do kina ale premiera dopiero 16 września wiec grzecznie czekam.uwielbiam ten film:)
U mnie na obiad mięsko z rosołku z ziemniaczkami a na deser gofry :errr:będę toczącą się kulą jak tak dalej będę się objadac ale trudno,mam wymówke ze w ciąży jestem;)
Ja też nie mam bladego pojęcia jak ta szyje sprawdzić, czy stwierdzic ze nie jest tam gdzie powinna...dobrze, że orientuję się którędy zazwyczaj dziecko wychodzi,bo bym nawet nie wiedziała gdzie ta szyjka się znajduje:-p

Czesc, ja po pracy. Jaks znioslam bo krotko ale siedzenie mnie wykancza. Brzuch boli I ciagmie a jeszcze dzis cos mi nie ulezalo I wróciło.
Za to po odebraniu mojej corki ze szkoly dowiedzialam sie ze jej kolczyki wrosly w uszy, z pomoca oliwy jakos je wyciagnelysmy ale normalnie ma je sine pod spodem. Do tego kolczyki miały byc srebrne a zczernialy w kontakcie ze skora. Sama mam kolczyki ale mi sie nigdy nic takiego nie zdarzylo. Dałam jej pozniej przemyc woda utleniona ale sie martwie.

Aniay mojej teściowej wszystkie srebrne kolczyki czernieją nie wiem od czego to zależy, ale dobrze że dałaś radę sama je wyciągnąć bez chirurga

@aniay mam dwa żylaki po pierwszej ciazy i tak wlasnie sie zastanawiam czy to nie to znowu :(

@aniay czyżby srebro z claire's? Ja miałam podobna sytuacje u Majki ze "srebrnymi" kolczykami z tego sklepu.

Dokładnie. Claire's.
Cholerka no... Nie sadziłam ze az takie gie tam sprzedaja.
Ja nie moge innych niz srebrnych lub zlotych kolczykow nosić, wiec oliwii też srebrne wzielam.
A teraz musze czekać az jej sie uszy zagoja, miejmy nadzieje ze nie zarosna.

@aniay miałam to samo, ja kupiłam tribiotic (teściowa mi wysłała) i przemywałam jej rumiankiem, szybko zeszło. W czerwcu w pl kupiłam jej złote kolczyki i problem zniknął. Nigdy wiecej nie kupie w tym sklepie kolczyków

Dziewczyny ja jak byłam mała to miałam jakies uczulenie na srebro bo mi czernialo i mogłam tylko złoto nosić a w uszach to tylko i wyłącznie bo naprawde czyste srebro powodowało ropienie uszu. Teraz w dorosłym życiu nie mam juz tego problemu. Wiec nie wkładać małej kolczyków póki uszka nie wygoda sie bo to bol straszny pamietam. A potem złoto albo wcale.

reklama
Do góry