reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@brzusio zdecydowanie. Dzis tez miałam główkę bardzo nisko a pani dr powiedziała ze nasze dzieci maja tak duzo miejsca na razie ze moga zmieniać ułożenie co pare minut nawet! Takze nie przejmuj sie, po prostu tak teraz dzidzi wygodnie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje wizyt i dzieciaczków!

Jasne, że się zdarzają lekkie i szybkie porody :) choć przyznam że jak czytam Wasze opowieści to mnie ciarki przechodzą... Ja skurcze początkowe przespałam. O 6 rano zaczęłam podejrzewać że to już, więc wzięłam kąpiel, obudziłam męża, ułożyłam włosy (haha serio!) i pojechaliśmy ok 8. Na porodówce spędziłam 3 h, wszystko przebiegało tak jak miało przebiegać. Mieliśmy pokój rodzinny z prysznicem, piłkami, takim podwieszanym fotelem i muzyką którą mąż wcześniej nagrał. Pierwsze 1,5 h chodziłam w kółko po pokoju, drugie 1,5 h leżałam w tym podwieszanym fotelu. A przed 12 urodził się Adaś. Chciałabym żeby tym razem też tak było.

Martyna, ja pewnie pójdę na glukozę w tym tygodniu. Najgorsze ciążowe badanie.

reklama
Do góry