reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@julia0903 nie wiem jak jest teraz w pl ale jak ja rodziłam mając 18 lat czułam mega pogardę i niechęć pomocy mi, dopóki nie było zmiany i położna ktora zaczęła nie dostała kasy w łapę... I zastanawiam czy jej tez nie męczyli ze względu na młody wiek "zeby jej sie odechciało"

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@julia0903 nie wiem jak jest teraz w pl ale jak ja rodziłam mając 18 lat czułam mega pogardę i niechęć pomocy mi, dopóki nie było zmiany i położna ktora zaczęła nie dostała kasy w łapę... I zastanawiam czy jej tez nie męczyli ze względu na młody wiek "zeby jej sie odechciało"

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja rodziłam 8 lat temu i dla odmiany miło wspominam może dlatego że łatwo poszło choć rozważalam też cc teraz ze względu na jakiś stosunków po drugim porodzie ale lekarka rozwiązania moje wątpliwości że muszę ćwiczyć mięśnie kegla później masaże i będzie ok. A rodziłam na stojąco i nie byłam napisana polecam ale trzeba mieć dobre mięśnie uda.

reklama
Witajcie niedzielnie,
@ankamaz Co do probiotyków,to u nas dicoflor zawsze na tapecie.A kisiel z siemienią lnianego dawałam małemu juz jak miał półtora roczku.samo zdrowie.Jak piszesz o objawach to może zrób mu badania na robaki,takie objawy jak opisujesz również pasują do robaków. My odrobaczylismy synka i wiele objawów minęło,np potliwosc w nocy.
U nas wczoraj aktywny dzień-basen,sprzątanie,spacery a dziś spadek energii i chyba w domu posiedzimy na kanapie.nic mi się nie chce,nawet dziecię moje jakieś zmęczone.
Miłej niedzieli wszystkim.
Na robaki robię co miesiąc, nawet kilka razy w miesiącu. Owsiki pewnie bym widziała. Wyniki zawsze ok ;/ Aż czasem sobie myślę, że mógłby mieć te robaki, odrobaczylibyśmy go i by mu dużo rzeczy przeszło ;/ Moje niektóre koleżanki odrobaczają profilaktycznie raz w roku, a ja jakoś nie jestem przekonana do tego.

Ja brałam *spam*.

U nas nocka ciężka... Młody budził się co chwile i mama non stop na tapecie... Wstał o 6:40, gorączka 38. I gorączka się ciągnie,jak tylko przestanie działać nurofen... Mówi,że boli gardło o głowa. Poszedł w ruch tantum werde, Neosine. Jutro chyba kiepsko z pójściem do przedszkola...
Obym nie złapała od niego. No tatar po prostu...
U nas też nie wiem co z jutrzejszym przedszkolem. Tak mały nie chorował już dłuższy okres, a od wczoraj katar, dzisiaj kaszel, oczka szklane ...

Do góry