reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ja już po polowkowym.
Wszystko posprawdzane, prawidlowe, rozmiarowo też sie miesci w okoloicy 50tego centyla tylko glowka wieksza ale to bedzie u nas rodzinne bo I oliwia I ja I mama I dziadek mamy sagany wielkie ;)

Prawdopodobnie bedzie dziewczynka ale wciaz nie ma pewnosci. Chociaz zakladam od dzis ze bedzie kolejna dziewucha.

Lozysko na przedniej scianie wiec mam sie nie spieszyc z ruchami, chociaz wiercipietka z malej straszna. Zdjecia nie mam jakiegos fajnego bo sie ustawiac nie chciała ale machala do nas i próbowała kciuk ssac.

Nastepne usg 24 października a co do ciuszkow to wciaz pewnie bede kupowac uniwersalne glownie, chociaz może pozwole sobie na cos rozowego.

Ja też melduje się po wizycie. Wszystko dobrze. Michał jest Michałem i podobnie jak mamusia idzie na mase -waży 470 g mamusia natomiast 66 kg co daje 8 kg na plusie. Serduszko ladnie bije łożysko na tylnej ścianie roszczepu warg nie ma narządy ok . Niestety ani jednej ładnej foty nie mam poza siusiakiem ręką noga nic nie widziałam [emoji53]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry