reklama
pewnie zapraszamyWitam wszystkie mamusie obserwuje wasze wpisy już od pewnego czasu i wkońcu postanowiłam zapytać czy przyjmujecie do swojego grona nowe oczekujące?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Ja już po polowkowym.
Wszystko posprawdzane, prawidlowe, rozmiarowo też sie miesci w okoloicy 50tego centyla tylko glowka wieksza ale to bedzie u nas rodzinne bo I oliwia I ja I mama I dziadek mamy sagany wielkie
Prawdopodobnie bedzie dziewczynka ale wciaz nie ma pewnosci. Chociaz zakladam od dzis ze bedzie kolejna dziewucha.
Lozysko na przedniej scianie wiec mam sie nie spieszyc z ruchami, chociaz wiercipietka z malej straszna. Zdjecia nie mam jakiegos fajnego bo sie ustawiac nie chciała ale machala do nas i próbowała kciuk ssac.
Nastepne usg 24 października a co do ciuszkow to wciaz pewnie bede kupowac uniwersalne glownie, chociaz może pozwole sobie na cos rozowego.
Wszystko posprawdzane, prawidlowe, rozmiarowo też sie miesci w okoloicy 50tego centyla tylko glowka wieksza ale to bedzie u nas rodzinne bo I oliwia I ja I mama I dziadek mamy sagany wielkie
Prawdopodobnie bedzie dziewczynka ale wciaz nie ma pewnosci. Chociaz zakladam od dzis ze bedzie kolejna dziewucha.
Lozysko na przedniej scianie wiec mam sie nie spieszyc z ruchami, chociaz wiercipietka z malej straszna. Zdjecia nie mam jakiegos fajnego bo sie ustawiac nie chciała ale machala do nas i próbowała kciuk ssac.
Nastepne usg 24 października a co do ciuszkow to wciaz pewnie bede kupowac uniwersalne glownie, chociaz może pozwole sobie na cos rozowego.
betina79
Fanka BB :)
. Przyznam, że mąż bardziej tego pilnuje, bo się bardziej zna
QUOTE]
heh u nas jest tak samo
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Ja też melduje się po wizycie. Wszystko dobrze. Michał jest Michałem i podobnie jak mamusia idzie na mase -waży 470 g mamusia natomiast 66 kg co daje 8 kg na plusie. Serduszko ladnie bije łożysko na tylnej ścianie roszczepu warg nie ma narządy ok . Niestety ani jednej ładnej foty nie mam poza siusiakiem ręką noga nic nie widziałam [emoji53]
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
No i gratuluję udanych wizyt cieszę się razem z wami
Bridget Jones
Dziewczyny gratulacje,@Czoperka @aniay i @kamisia1101 super ze dzieciaki zdrowe i dzisiaj mamy dwóch chłopaków i jedna dziewczynkę. Kamisia a waga synka imponującabędzie konkret facet
Kto jeszcze wizytuje?
Kto jeszcze wizytuje?
gato
reklama
KIKI83
Super dziewczyny [emoji106][emoji106] gratulacje [emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom