reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ja już po polowkowym.
Wszystko posprawdzane, prawidlowe, rozmiarowo też sie miesci w okoloicy 50tego centyla tylko glowka wieksza ale to bedzie u nas rodzinne bo I oliwia I ja I mama I dziadek mamy sagany wielkie ;)

Prawdopodobnie bedzie dziewczynka ale wciaz nie ma pewnosci. Chociaz zakladam od dzis ze bedzie kolejna dziewucha.

Lozysko na przedniej scianie wiec mam sie nie spieszyc z ruchami, chociaz wiercipietka z malej straszna. Zdjecia nie mam jakiegos fajnego bo sie ustawiac nie chciała ale machala do nas i próbowała kciuk ssac.

Nastepne usg 24 października a co do ciuszkow to wciaz pewnie bede kupowac uniwersalne glownie, chociaz może pozwole sobie na cos rozowego.

Ja też melduje się po wizycie. Wszystko dobrze. Michał jest Michałem i podobnie jak mamusia idzie na mase -waży 470 g mamusia natomiast 66 kg co daje 8 kg na plusie. Serduszko ladnie bije łożysko na tylnej ścianie roszczepu warg nie ma narządy ok . Niestety ani jednej ładnej foty nie mam poza siusiakiem ręką noga nic nie widziałam [emoji53]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry