reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziewczyny poczułam kilka razy kopniaczki! Ale sie cieszę :) cudowne uczucie! Miałam przyjemny sen obudziłam sie i nie mogłam zasnąć i tak od 5 leżę i poczułam małego wierciocha :) ale jestem happy chyba juz nie zasnę

co za uczucie, co??
powiem Ci, ze ja chyba tez zaczynam czuc, a najlepsze, ze bardziej czuje jak leze na boku :D

reklama
wogole dzis mi kolezanka powiedziala, jak Jej oznajmilam, ze coca cole zlopie na potege (choc jestem wielki przeciwnik), ze oni dodaja do coli jakies srodki antywymiotne <omg>

cholera spac nie moge, senna jestem i padnieta, w plecach mnie cos boli i ledwo chodze, nie wiem czy to dziecko uciska???

milego dnia Kobitki

wogole dzis mi kolezanka powiedziala, jak Jej oznajmilam, ze coca cole zlopie na potege (choc jestem wielki przeciwnik), ze oni dodaja do coli jakies srodki antywymiotne <omg>
tak dodają bo cola ma tyle cukru że bez tych środków nie dałoby się jej wypić. dlatego niektórzy piją odgazowana ciepła cole jak mają żołądkowe problemy.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny :happy:

Gratuluję poczucia w końcu ruchów Maluszka!Ja też się wczoraj doczekalam.
Tym razem już na 100% mogę stwierdzić,ze to były kopniaki a nie jakieś bulgotki w moich jelitach,więc jestem trochę spokojniejsza:tak:

Dzisiaj mam wizytę N 12:00 muszę być więc trzymajcie proszę kciuki...
Będę się wgapiac w monitor,bo tydzień temu byłam w takim szoku,ze nawet okiem nie rzuciłam.

Miłego dnia Wam życzę ;)

@MamusiaToJa No to powodzenia i trzymam kciuki. Wypytaj lekarza o wszystko żebyś była spokojna. Czekamy na wieści po wizycie:) I jak przyzwyczaiłas sie juz do wieści o ciazy? Maż juz uwierzył? :)
@maryqska to super uczucie:) ja tez leżąc na boku czułam ale uczucie czaderskie. Nie pij tyle coli bo nie jest w ciazy zalecana. Słyszałam o przypadku gdzie dziewczyna miała czarne wody płodowe i wzięli ja po porodzie na rozmowe i wypytywali czy piła alkohol w ciazy. Jak mozesz to ogranicz trochę. A jak wypijasz colę przed snem to to tez moze powodować bezsenność bo cola ma tauryne i cofeine a ty chyba masz problem z zaśnięciem od jakiegos czasu.

reklama
Dziewczyny a wasi panowie jak zareagowali na ciąże? Ja do mojego zadzwoniłam zaraz po zrobionym teście ale nie żeby przekazac radosna nowine tylko go opierdzielilam ze kolejne dziecko zmajstrowal i teraz będziemy mieć przejebane hehehehe. Zawsze powtarzałam że mam już odchowane córunie i teraz możemy zacząć myslec o sobie o wycieczkach i w ogóle....Tym bardziej ze ja mlodosc spedzilam w pieluchach , pierwsza cora w wieku 18 lat a druga piec lat później.I jak do meza zadzwoniłam ze test wyszedł pozytywnie a wtedy miałam jeszcze 34 lata (teraz 35) to on do mnie ze to niemożliwe i ze to pewnie menopauza mi się zaczela........wiecie jak mnie rozwscieczyl :D

Do góry