reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Jest możliwość edytowania postów gdy pisze się z tel? Przez słownik jakieś głupoty mi wychodzą i nie wiem jak to poprawić [emoji53].
Odchodziłam od zmysłów miało być oczywiście [emoji55]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam blond włosów, ale jestem blondynką forumową ;)
Jak dodać plik znalazłam, ale jak zmniejszyć jego rozmiar?
Mam 2 str a4 z pomiarami i wyliczeniami. Wrzucę szczegóły wieczorem, bo teraz strasznie boli mnie głowa.

Nie mam blond włosów, ale jestem blondynką forumową ;)
Jak dodać plik znalazłam, ale jak zmniejszyć jego rozmiar?
Mam 2 str a4 z pomiarami i wyliczeniami. Wrzucę szczegóły wieczorem, bo teraz strasznie boli mnie głowa.
musisz np przenieść zdjecie do paint i tam masz zmień rozmiar i tam zmniejszyc. Zapisac to mniejsze i dopiero wrzucić na forum. Ja tak robie bo ciagle mam za duże ;)

ja juz po wizycie I polowkowym, maluszek pomierzony I wszystko wyglada w porzadku! uf..
mezczyzna juz jest nie na 80% a na 100% wiec sie ciesze ze trafilam ostatnio z ciuszkami malymi I nie bede musiala ich wymieniac ;)
I synek ladnie zapozowal nawet tak ze mamy pierwszy portret : )
nastepna wizyta za miesiac, I juz z wynikami tesu glukozy mam sie stawic, tak jak podejrzewalam..

@kathana ciesze sie ze Wasa wizyta tez udana! :)

reklama
Do góry