reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Truskaweczko...Tak bardzo,bardzo mi przykro nawet nie wiem co napisać:(

Dziewczyny, dzięki za miłe słowa.

Oczywiście tryb zmieniłam na "w ciąży " od razu jak sie dowiedziałam.
W piątek byłam na badaniach,we wtorek mam wizytę.Trochę się boję,a trochę cieszę,myślę,ze to bedzie badanie połówkowe bo będzie skończony 19 tydzień.Przynajmniej według usg.

Ruchy chyba zaczynam czuć, albo wmawaiam sobie,że czuję,ale rzadko i nie regularnie.
Nadal jestem trochę w szoku i boję się o dziecko,ale staram się myśleć pozytywnie...

Gratuluję wizyt,odkrycia kto tam puka z brzuszka i trzymam kciuki za następne.

Spokojnej,leniwej niedzieli Wam życzę:rolleyes:

reklama
Boże,co za smutny dzień... Już nie wiem jak ma siebie uważać, by nie stało się noc złego z dzieckiem. I myśli chyba o tym każda z nas... [emoji27]....
Ja z synem mialam poronienie zagrazajace w 20tc. Ale wtedy pracowalam ciezko fizycznie. Potem po 4 latach ciaza pozamaciczna. Teraz jak sie udalo i wszystko jest ok puki co (poza krwawieniami ok 10tc) to wiecej staram sie odpoczywac i polegiwac. To podswiadomosc. Ale nie mozemy nic zeobic. Co ma byc to bedzie. I wady polegiwania tez sa bo niestety szybko sie tyje....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze nie wiemy dlaczego to się stało, czekamy na wyniki badań. Jeszcze kilka dni temu czułam ruchy, później była przerwa ale tak było do tej pory, kilka dni aktywności maleństwa i 2-3 dni przerwy. A w czwartek okazało się że serduszko nie bije... Okazało się że to dziewczynka, nasza mała wymarzona księżniczka. To tak strasznie boli... Gdyby nie synek to nie wiem jak dałabym sobię radę. Obiecuję że to ostatnia wiadomość ode mnoe, nie chcę Was stresować. Trzymajcie się cieplutko i proszę nie martwcie się. W styczniu urodzicie śliczne maluszki, wszystko będzie donrze
Kochana blagam nie zostawiaj nas. Ja wiem ze teraz ciezko ci nas czytac ale daj czasem znac o u ciebie. Jeszcze doczekasz sie pieknej zdrowej coreczki. Nie martw sie prosze. Wyplacz sie i wracaj do staran. Mojej przyjaciolki dzidzius odszedl w 32tc. Tez serduszko przestalo bic. Takie rzeczy sie zdazaja. Nie mozesz sie zalamywac.... Buziaczki gorace dla ciebie i tule Cie bardzo mocno [emoji171][emoji171][emoji171][emoji171]

Witam w tę słoneczną niedzielę!

U nas wesoło, bo rodzinka się zjechała. Byliśmy wczoraj na odkrytym basenie a wieczorem zrobiliśmy grilla.
Maluszek od wczoraj szaleje w brzuchu jak nigdy do tej pory. Nawet mąż został kopnięty w rękę :D trochę mnie to przeraża, bo miałam nadzieję że to mniejsza wierci-dupka będzie niż Adaś ;)

Shaer, silna kobieta z Ciebie.

Julia, mój też dzisiaj wyjeżdża, ale na szczęście tylko na tydzień.

Kolorowa, super piaskownica, fajnie że mężowi się chciało :)

Piszę bo nie chcę odejść bez pożegnania. Ostatnie dwa dni były najokropniejszymi dniami w moim życiu. Nasz maluszek jest w niebie.
Proszę tylko nie denerwujcie się bo Wasze dzieciaczki to czują. Trzymam za Was kciuki
jak mam się nie denerwować? :( popłakałam się :( tak mi przykro :((( tulę Cię z całych sił Kochana !!!

Muszę wam się pochwalić moją pierwszą robótką dla dzidzi. Nie mam zbytniej wprawy, więc daleko jej do ideału, ale od czegoś trzeba zacząć ;)
20160828_123555.jpg
20160828_122630.jpg

Załączniki

• 20160828_123555.jpg
    20160828_123555.jpg
    856,1 KB · Wyświetleń: 317
  • 20160828_122630.jpg
    20160828_122630.jpg
    926,3 KB · Wyświetleń: 309
Dziewczyny wlasnie sie dowiedzialam ze moja kolezanka tez w 18tc i poronila... no siedze i rycze. A mialysmy razem rodzic.... co jest? Musze napic sie melisy bo nie moge sie pozbierac.....

Muszę wam się pochwalić moją pierwszą robótką dla dzidzi. Nie mam zbytniej wprawy, więc daleko jej do ideału, ale od czegoś trzeba zacząć ;)
Zobacz załącznik 770043 Zobacz załącznik 770044
brawo Ty- czapeczka bardzo mi się podoba :)
A ja już nie mam siły pracować. Został mi jeszcze miesiąc, będzie ciężko, ale juz odliczam dni do zwolnienia. Przez ten tydzień nie byłam w stanie nadrobić Waszych postów, bo wieczorami padałam na pysk po prostu. Ale już za miesiąc... miło mi pomyśleć, że będę miałą czas na forum ! pozdrawiam Was niedzielnie!

reklama
Do góry