katem86
Fanka BB :)
W uk wogole nie badaja ginekologicznie. Tylko usg robia. Po polowkowym usg nie mam lekarza. Usg robi technik. Lekarza mam dopiero po usg w 28tyg. I potem juz co miesiac@Bridget Jones ja zapisałam się na połówkowe 4d do innego lekarza niż chodzę, bardziej ze względu na to, że to b. dobry specjalista. Ale obejrzeć dzidzię w 4d będzie fajnie
@katem86 jestem w szoku jak słyszę o tej opiece medycznej. A kto robi usg jeśli nie widzisz się po nim z lekarzem? Ja zastanawiam się też nad moim lekarzem, chodzę do niego prywatnie i co prawda mam usg co miesiąc , ale ginekologicznie badał mnie tylko raz! Powiedziałam, że pobolewa mnie brzuch i stwierdził, że musimy sprawdzić czy jest ok. Dziewczyny jak jest tymi badaniami u Was? Samo usg wystarczy?
@kolorowaMama super , że z wyniki są dobre
@Danutka24 no ja też osiągnęłam ten moment
@MamusiaToJa historia naprawdę niesamowita Gratuluję ! Myślę, że skoro lekarz powiedział Ci, że wszystko jest ok to możesz się tego trzymać i przestać się denerwować. U mnie jest 18 tydz. i ruchy są bardzo delikatne, w pierwszej ciąży czułam je wcześniej i mocniej. Zacznij się cieszyć!!!
Ja wczoraj wybrałam się na zakupy, kupiłam sobie parę ciążowych ciuchów, jestem strasznie zadowolona. Ale całodniowe bieganie po sklepach odbiło się niestety, bolał mnie brzuch wieczorem i w nocy. Postanowiłam dziś odpocząć, ale słabo mi to idzie, bo ciągle coś do zrobienia.
Kurcze Wy już robicie zakupy dla maluchów, a ja zupełnie w lesie. Nawet wczoraj nie spojrzałam w kierunku półek z ciuszkami dla dzieci. Ciągle wydaje mi się, że mam dużo czasu.
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom