betina79
Fanka BB :)
@julia0903 omg do konca ciazy?? przez ta szyjke tak? oj...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@julia0903 uszy do gory... Wszystko bedzie dobrze... Tylko spokoj nas uratuje...Marlena gratuluje zakupu
Bittersweet wiesz co ja mysle o tej bazie ale!!! Niestety u mnie niema tego isofixu grrrrrr,
Jesli nie uda mi sie namowic meza na zmiane auta to kupie baze ale montowana na pasy bo zle wspomniam wpinanie i wypinanie mlodej brrrrr
Anula0000 ja czekama za wynikami nawet 5 tygodni ehhh, mam nadzieje ze szybko je dostaniesz!!!!
No ja juz mam zakaz seksu do konca ciazy .... choc powiem ze moje libido bylo ponizej zera:/
Pij dużo tej melisyi staraj się nie denerwować. Dobrze, że masz zaufaną lekarkę, powtarzaj sobie , że ona wie co robi.U mnie stres.
@betina79 moze nie bedzie tak źle, w koncu to nie crocsy ani torebki witchen'a...@Anula0000 tylko z tego co jeszcze pamietam to w pierwszy dzien takiej wyprzedazy nie da sie wejsc do Lidla bo wszyscy sie bija I wyrywaja sobie najlepsze ciuszki ; ) To tylko dla tych o mocnych (I silnych ) rekach