reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam wieczorowo;)

Gratuluje wizyt;)

Aniay to uparciuszek maly ze sie pokazac nie chce hihi;)

Idealka a wy wiecie juz co bedziecie mieli?
Super ze wychwycono to na obrazie bo wiecie zeby to kontrolowac!!

Ja wizyte mam jutro troche strach jest ale malenstwo popoludniu juz ladnie kopniaczki dawalo , teraz czekam na wieczorny koncert[emoji4][emoji4]

Bedzie chłopiec [emoji4] penisik bardzo widoczny [emoji23]

Powodzenia na wizycie!! &&

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marcje
To Twoja dzidzka sobie fika. Milusie prawda?

Moj dziec dzis od popoludnia aniolek! Az patrzylam a niedowierzaniem. Bylismy w sklepie i byl tam dzieciak ktory ryczal i kladl sie na podloge bo chcial dostac jakies slodycze. A mlody do mnie na caly sklep "taki dzieciak powinien w dupsko dostac, bardzo mi zal jego mamy, wiesz?"

@MiMeMi , już mi @kamisia1101 o nich pisała. Czytałam o nich i zawierają jakiś specyfik który złuszcza skórę na piętach. Jakoś się boję takich rzeczy :D ale może kiedys się odważę :p

@aniay , @idealka , super wieści :) Idealka, dobrze że teraz to zauważył lekarz :)

Hej ja używałam tych skarpetek sa super
I baaaaardzo złuszczają ale w ciazy bym nie używała
Zalukaj na ten filmik, ogólnie bardzo ja lubie oglądać

Dziewczyny to normalne jak od kilku godzin dzidzius nie fika? zawsze wieczorem brykal a teraz cisza.... Staram sie nie panikowac, ale zaczynam sie martwic coraz bardziej....

Shaer kurcze kochana narazie niema co panikowac bo to chyba jeszcze nie czas na regularne ruchy...moze jeszcze drzemie?;)
Choc nie powie u mnie to samo;)
Popoludniu ladnie mnie kopalo a teraz cisza;) wiec czekam cierpliwie

Witam. Ja czytam Was Ale jeszcze się Tak nie wkrecilam w pisanie. U mnie ruchy bardzo odczuwalne, jestem szczupła i to drugie dziecko więc pewnie dlatego. Ja mam termin na 7 stycznia i drugi raz potwierdzona córeczka aczkolwiek jeszcze czekam ze może się to zmienić.
Dobrze że teraz usg prenatalne tak rozpowszechnione i dostępne, lepiej wcześniej wiedzieć w razie czegoś jak leczyć tuż po porodzie.

@Shaer martwić to się można w 8-9 miesiącu jak dziecko się nie poruszy przez cały dzień, a nie teraz, więc luzik ;) pewnie sobie przysnęło

@maryqska przerażają mnie te płaty skóry :D a nie jest tak że po jakimś czasie od takiego zabiegu skóra jeszcze bardziej narasta i twardnieje i trzeba już później robić to regularnie? Co to w ogóle jest w tym płynie że robi takie rzeczy ze skórą?

PS. Dla fanek smoothie - pomidor (serio!) + banan + maliny + szklanka wody :D MNIAM

Dziewczyny to normalne jak od kilku godzin dzidzius nie fika? zawsze wieczorem brykal a teraz cisza.... Staram sie nie panikowac, ale zaczynam sie martwic coraz bardziej....

Shaer ja miałam z tydzień noc w noc ruchy przed snem a wczoraj zupełna cisza. Byłam mega zadowolona, ze dzis prenatalne, bo gdzieś tam w podświadomości się martwiłam. Rano zawsze tez smyranko czułam a dzis rano echo. Ale na prenatalnych bobas fikał az miło. Bardzo mnie to uspokoiło na przyszłość, zeby nie bać się ze jakiegoś wieczoru go nie poczuje [emoji4]

Ja spekane stopy mocze w cieplej oliwie baaardzo cieplej wrecz goracej albo maslo kokosowe. No ale to od jednego razu sie nie zmieni.

Dzieki dziewczyny za pocieszenie. Znajoma na wieczor uraczyla mnie historyjka z serii "ciazowo porodowe koszmarki" i wyobraznia mi pracuje...

reklama
@Shaer zjedz cos slodkiego i poloz sie na boku, zrob pare przysiadow.... czasem to dziala. Ja ruchow nie czuje ale codziennie malucha podsluchuje i juz duzo spokojniejsza jestem.
U mnie cale szczescie popoludniu sie poprawilo i przestalo bolec. Mam nadzieje ze to sie juz nigdy nie powtorzy bo bylo strasznie. Oddalam synka do babci a ja wylam z bolu na podlodze.... boje sie ze to moze byc ucisk na nerw i to bedzie sie nasilac w miare rosniecia brzuszka....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry