reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Aniay gratuluje udanej wizyty !! Szkoda ze dzieciaczek tak Cię cierpliwości uczy, co do płci. Ale tez wciąż niespodzianka bedzie [emoji4]

Asiz uwielbiam knedle ze śliwkami. Robiłam w tamtym tygodniu ale ja tylko ziemniaki, mąka, jajko . Twój przepis ciekawszy mniam mniam

Ja po polowkowym! Bobas ma się dobrze, lekarka sprawdziła wszystkie narządy i jest git! Często mówiła śliczny dzidziuś, było mega przyjemnie [emoji171][emoji4] z gorszych wieści, to stwierdziła pielektazję w nerkach ale to "nie jest na tym etapie wadą" mam skontrolować sprawę na usg III trymestru i jesli dalej bedzie, to konieczna kontrola po porodzie. Nazwa ścina z nóg ale cieszę sie, ze tak szybko to wychwycono i będę teraz maltretować przy następnych usg zeby, to sprawdzała [emoji4] cudne ze maluszek taki aktywny, cały czas podczas badania w ruchu a to z pół godziny trwało. Nie mogę tylko sie nadziwić, zw jest juz taki duży. Ja zatrzymałam sie na 10 cm, dalej moja wyobraźnia nie sięga [emoji23]

Termin porodu bez zmian 4 stycznia [emoji4]

A No i nie kumam czemu po taz drugi podczas badania ma położenie główkowe ! Mam nadzieję, ze nie tak spieszno mu na świat zewnętrzny, bo liczę jeszcze na wiele cudownych miesięcy [emoji4]

Nadrobię czytanie jutro, dzis mam za wiele emocji [emoji4]

A jutro kto wizytuje? Za kogo kciukasy??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aniay gratuluje udanej wizyty !! Szkoda ze dzieciaczek tak Cię cierpliwości uczy, co do płci. Ale tez wciąż niespodzianka bedzie [emoji4]

Asiz uwielbiam knedle ze śliwkami. Robiłam w tamtym tygodniu ale ja tylko ziemniaki, mąka, jajko . Twój przepis ciekawszy mniam mniam

Ja po polowkowym! Bobas ma się dobrze, lekarka sprawdziła wszystkie narządy i jest git! Często mówiła śliczny dzidziuś, było mega przyjemnie [emoji171][emoji4] z gorszych wieści, to stwierdziła pielektazję w nerkach ale to "nie jest na tym etapie wadą" mam skontrolować sprawę na usg III trymestru i jesli dalej bedzie, to konieczna kontrola po porodzie. Nazwa ścina z nóg ale cieszę sie, ze tak szybko to wychwycono i będę teraz maltretować przy następnych usg zeby, to sprawdzała [emoji4] cudne ze maluszek taki aktywny, cały czas podczas badania w ruchu a to z pół godziny trwało. Nie mogę tylko sie nadziwić, zw jest juz taki duży. Ja zatrzymałam sie na 10 cm, dalej moja wyobraźnia nie sięga [emoji23]

Termin porodu bez zmian 4 stycznia [emoji4]

A No i nie kumam czemu po taz drugi podczas badania ma położenie główkowe ! Mam nadzieję, ze nie tak spieszno mu na świat zewnętrzny, bo liczę jeszcze na wiele cudownych miesięcy [emoji4]

Nadrobię czytanie jutro, dzis mam za wiele emocji [emoji4]

A jutro kto wizytuje? Za kogo kciukasy??

Cieszę się z udanej wizytki, miejmy nadzieję że te nereczki się naprawią.
Moje młode też do góry nogami. nie przejmuj się :D Wychodzę z założenia że tak mu najwygodniej.

Dzieki dziewczyny. Jesteście wspaniałe :D

Aniay i idealka gratuluje zdrowych bobasków.
Idealka czyli cos z twoimi nerkami nie tak?
Ja wlasnie wróciłam do domu. Trochę pobolewa mnie dzis brzuch ale mam nadzieje ze wszystko jest ok.

hej dziewczyny, fajnie że u Was wizyty ok :) Serdecznie gratuluję! U mnie dzisiaj tak sobie- najpierw koszmany dzień w pracy (już daje się odczuć, że za póltora miesiąca mnie nie będzie, bo nawał przekazywania informacji mam). Potem byliśmy umówieni do gina na wizytę z oglądaniem Edzia i co? Wchodzimy do doktora , a on.... ma prawą rękę w gipsie i skruszony mówi "wczoraj złamałem" ! Nosz kurde- porozmawialiśmy, umóiliśmy się na początek października i tyle było z wizyty. Pytałam o poród sn po moim cc, i Lekarz powiedział, że zobaczymy ile dzidzia będzie miała wagi i zadecydujemy pod koniec ciąży jak będę rodzić :)

Witam wieczorowo;)

Gratuluje wizyt;)

Aniay to uparciuszek maly ze sie pokazac nie chce hihi;)

Idealka a wy wiecie juz co bedziecie mieli?
Super ze wychwycono to na obrazie bo wiecie zeby to kontrolowac!!

Ja wizyte mam jutro troche strach jest ale malenstwo popoludniu juz ladnie kopniaczki dawalo , teraz czekam na wieczorny koncert[emoji4][emoji4]

Aniay i idealka gratuluje zdrowych bobasków.
Idealka czyli cos z twoimi nerkami nie tak?
Ja wlasnie wróciłam do domu. Trochę pobolewa mnie dzis brzuch ale mam nadzieje ze wszystko jest ok.

Z nerkami bobasa. Lekarka powiedziała ze malutki ma poszerzenie kielichowo-miedniczkowe w nereczkach. Moze to jeszcze się zmieniać w ciąży albo nie zmieni się i maluch się z tym urodzi. To powoduje cofanie się moczu.. W większości ponoć się wchłania samo ale nie wiadomo. Ja będę trzymać rękę na pulsie [emoji4]

Dziekuje dziewczyny za miłe słowa, az przyjemnie po takim dniu bedzie zasnąć [emoji4]

reklama
Do góry