reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Aniay gratuluje udanej wizyty !! Szkoda ze dzieciaczek tak Cię cierpliwości uczy, co do płci. Ale tez wciąż niespodzianka bedzie [emoji4]

Asiz uwielbiam knedle ze śliwkami. Robiłam w tamtym tygodniu ale ja tylko ziemniaki, mąka, jajko . Twój przepis ciekawszy mniam mniam

Ja po polowkowym! Bobas ma się dobrze, lekarka sprawdziła wszystkie narządy i jest git! Często mówiła śliczny dzidziuś, było mega przyjemnie [emoji171][emoji4] z gorszych wieści, to stwierdziła pielektazję w nerkach ale to "nie jest na tym etapie wadą" mam skontrolować sprawę na usg III trymestru i jesli dalej bedzie, to konieczna kontrola po porodzie. Nazwa ścina z nóg ale cieszę sie, ze tak szybko to wychwycono i będę teraz maltretować przy następnych usg zeby, to sprawdzała [emoji4] cudne ze maluszek taki aktywny, cały czas podczas badania w ruchu a to z pół godziny trwało. Nie mogę tylko sie nadziwić, zw jest juz taki duży. Ja zatrzymałam sie na 10 cm, dalej moja wyobraźnia nie sięga [emoji23]

Termin porodu bez zmian 4 stycznia [emoji4]

A No i nie kumam czemu po taz drugi podczas badania ma położenie główkowe ! Mam nadzieję, ze nie tak spieszno mu na świat zewnętrzny, bo liczę jeszcze na wiele cudownych miesięcy [emoji4]

Nadrobię czytanie jutro, dzis mam za wiele emocji [emoji4]

A jutro kto wizytuje? Za kogo kciukasy??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aniay gratuluje udanej wizyty !! Szkoda ze dzieciaczek tak Cię cierpliwości uczy, co do płci. Ale tez wciąż niespodzianka bedzie [emoji4]

Asiz uwielbiam knedle ze śliwkami. Robiłam w tamtym tygodniu ale ja tylko ziemniaki, mąka, jajko . Twój przepis ciekawszy mniam mniam

Ja po polowkowym! Bobas ma się dobrze, lekarka sprawdziła wszystkie narządy i jest git! Często mówiła śliczny dzidziuś, było mega przyjemnie [emoji171][emoji4] z gorszych wieści, to stwierdziła pielektazję w nerkach ale to "nie jest na tym etapie wadą" mam skontrolować sprawę na usg III trymestru i jesli dalej bedzie, to konieczna kontrola po porodzie. Nazwa ścina z nóg ale cieszę sie, ze tak szybko to wychwycono i będę teraz maltretować przy następnych usg zeby, to sprawdzała [emoji4] cudne ze maluszek taki aktywny, cały czas podczas badania w ruchu a to z pół godziny trwało. Nie mogę tylko sie nadziwić, zw jest juz taki duży. Ja zatrzymałam sie na 10 cm, dalej moja wyobraźnia nie sięga [emoji23]

Termin porodu bez zmian 4 stycznia [emoji4]

A No i nie kumam czemu po taz drugi podczas badania ma położenie główkowe ! Mam nadzieję, ze nie tak spieszno mu na świat zewnętrzny, bo liczę jeszcze na wiele cudownych miesięcy [emoji4]

Nadrobię czytanie jutro, dzis mam za wiele emocji [emoji4]

A jutro kto wizytuje? Za kogo kciukasy??

Cieszę się z udanej wizytki, miejmy nadzieję że te nereczki się naprawią.
Moje młode też do góry nogami. nie przejmuj się :D Wychodzę z założenia że tak mu najwygodniej.

Dzieki dziewczyny. Jesteście wspaniałe :D

Aniay i idealka gratuluje zdrowych bobasków.
Idealka czyli cos z twoimi nerkami nie tak?
Ja wlasnie wróciłam do domu. Trochę pobolewa mnie dzis brzuch ale mam nadzieje ze wszystko jest ok.

hej dziewczyny, fajnie że u Was wizyty ok :) Serdecznie gratuluję! U mnie dzisiaj tak sobie- najpierw koszmany dzień w pracy (już daje się odczuć, że za póltora miesiąca mnie nie będzie, bo nawał przekazywania informacji mam). Potem byliśmy umówieni do gina na wizytę z oglądaniem Edzia i co? Wchodzimy do doktora , a on.... ma prawą rękę w gipsie i skruszony mówi "wczoraj złamałem" ! Nosz kurde- porozmawialiśmy, umóiliśmy się na początek października i tyle było z wizyty. Pytałam o poród sn po moim cc, i Lekarz powiedział, że zobaczymy ile dzidzia będzie miała wagi i zadecydujemy pod koniec ciąży jak będę rodzić :)

Witam wieczorowo;)

Gratuluje wizyt;)

Aniay to uparciuszek maly ze sie pokazac nie chce hihi;)

Idealka a wy wiecie juz co bedziecie mieli?
Super ze wychwycono to na obrazie bo wiecie zeby to kontrolowac!!

Ja wizyte mam jutro troche strach jest ale malenstwo popoludniu juz ladnie kopniaczki dawalo , teraz czekam na wieczorny koncert[emoji4][emoji4]

Aniay i idealka gratuluje zdrowych bobasków.
Idealka czyli cos z twoimi nerkami nie tak?
Ja wlasnie wróciłam do domu. Trochę pobolewa mnie dzis brzuch ale mam nadzieje ze wszystko jest ok.

Z nerkami bobasa. Lekarka powiedziała ze malutki ma poszerzenie kielichowo-miedniczkowe w nereczkach. Moze to jeszcze się zmieniać w ciąży albo nie zmieni się i maluch się z tym urodzi. To powoduje cofanie się moczu.. W większości ponoć się wchłania samo ale nie wiadomo. Ja będę trzymać rękę na pulsie [emoji4]

Dziekuje dziewczyny za miłe słowa, az przyjemnie po takim dniu bedzie zasnąć [emoji4]

reklama
Do góry