reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@Shaer zjedz cos slodkiego i poloz sie na boku, zrob pare przysiadow.... czasem to dziala. Ja ruchow nie czuje ale codziennie malucha podsluchuje i juz duzo spokojniejsza jestem.
U mnie cale szczescie popoludniu sie poprawilo i przestalo bolec. Mam nadzieje ze to sie juz nigdy nie powtorzy bo bylo strasznie. Oddalam synka do babci a ja wylam z bolu na podlodze.... boje sie ze to moze byc ucisk na nerw i to bedzie sie nasilac w miare rosniecia brzuszka....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi w poprzedniej ciazy takie nagle ostre bóle jak od kregoslupa zdazyly sie dwa razy trwaly roznie I w obu przypadkach bylo to paskudne zapalenie pecherza. Pomimo tego ze dała bym sobie nogi uciac ze to był kregoslup.

Dzien dobry wszystkim.

reklama
Julia to jest piękne i prawdziwe :) Powodzenia na wizycie.
Ja troszke zaczynam sie martwić bo od dwóch dni boli mnie dziwnie brzuch. Cieżko powiedziec co to a wizyta dopiero za miesiąc.

HappyBabyMama dziwnie czyli?
Wiesz mnie od wczoraj czasami czuje jakby sie stawial brzuch...bo robi sie taki nieprzyjemny:/ i na srodku twardy...ale wtedy caly powinien byc twardy jakby skurcze byly...wydaje mi sie ze malenstwo sie plecami wypycha...dzis pogadam z lekarka...
Wogole tez pogadam na temat mojej szyjki, poniewaz mialam 3 łyżeczkowania...a to oslabia szyjke...choc nigdy na sile niebyla rozwierana...

reklama
@julia0903 no wlasnie trudno powiedziec jaki to bol trochę jak kłucie trochę nacisk trochę nie wiadomo co i raz na dole po bokach raz wyżej. Dzis od rana tak czuje brzuch nie wiem jak to opisać. Jakbym czuła ze mam cos dużego w brzuchu. Wczoraj sie tez tak dziwnie czułam jakbym była zagazowania strasznie. Mam nadzieje ze to od jedzenia bo kilka dni jadłam w rożnych miejscach u innych ludzi i moze po prostu jelita mi tam szaleją albo cos.
Dostałam wczoraj pierwsza zabawkę od siostry dla Rysia po moim chrzesniaku:) Pamietam jak bawiłam sie z nim ta zabawka jak był malutki a teraz ma 8 lat ;) i zabawkę przejął mój bobasek:) Pozniej wrzucę fotę bo urocza :)
Któraś dzis jeszcze ma to szczescie ze podejrzy malucha?

Do góry