reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Co do seksu, ech moze byłaby ochota, rożnie zależy, ale jakos tak
Teściu za ściana, a ja sama nie wiem jak sie ma męskość mojej Meza a nie chce, zeby sie stresował ;/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co do seriali to w miarę wszystkie oglądnęłam [emoji23][emoji23][emoji23] co pisalyscie
Teraz mam na tapecie
Suits
Od września
Bedzie
Scandal, how to get away with murder
Castle I kilka jeszcze[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

@maryqska a opowiedz historie jak ty w Kanadzie wylądowałas? Masz tam rodzine?

Jasne, długa historia, ale zastanawiam sie
Mało nas sie tu udziela, nawet nowe dziewczyny witają sie i cisza, wiec ostatnio sie zastanawiam cy moze jednak od wrzesnia przenieść nas na nasze forum zamknięte???
Spora lista mam zapisanych a tu raptem 1/3 sie udziela

Dzis mamy ostatni dzien ciepła
Ma być 27C a jutro juz 17/20
Wiec jesteśmy na placu zabaw z woda [emoji7]
Ja bym sie rozłożyła i opalała
Uwielbiam, a w tym roju moze raz tak leżałam

@Marcje pewnie Twój maluszek dał o sobie znać :-)

Co do seksu to w pierwszej ciąży libido podwyższone do końca. Nawet próbowaliśmy małego wykurzyć ;-) Choć mój m się trochę na końcu stresował i na tydzień przed porodem darowaliśmy sobie. Teraz powoli się rozkręca u mnie, ale znowu starszak tak późno chodzi spać, ze słabo z okazjami :-(

Dzisiaj synek dał mi popalić. Spacer 1,5 godziny i zero drzemki. Dopiero wieczorem przysnął, więc nie wiem kiedy pójdzie spać bo jeszcze drzemie. Ale szkoda mi go było przetrzymać do końca dnia.

Leżę sobie na płasko, żeby mi kręgosłup odpoczął (też muszę sobie zapodać trochę ćwiczeń bo marnie to widzę) i czuję jakieś pluskanie kilka cm pod pępkiem ;-) Chyba malutka się rozkręca ...

Miłego wieczoru

Ja wlasnie umówiłam sie do fryzjera na czwartek
Jedyny wolny dzien
Ale polecane mi doby nie pracują wtedy :/
Stwierdziłam, ze idę do jakiejkolwiek, co mi moze zepsuć? Bede robic blond pasemka i lekkie ścięcie
Wiec moze nie bedzie tak tragicznie???
Cieżko mi trafić na kogoś dobrego ktory spełni moje oczekiwania. ;)

@Danutka24 a czy po tych zabawach z m nie stawia Ci się macica? Ja od razu czuję gdzie się kończy i delikatnie boli jednak. Jest to normalne. Jak w bardziej zaawansowanej ciąży tak się stawia to dopiero - nagle brzuch kształt zmienia i twardnieje.

@kamisia1101 macica raczej żołądka nie uwiera jeszcze (przynajmniej moja poniżej pępka jeszcze), ale jelita się przesunęły i miejsca mniej. Ja też jem mniejsze porcje i szybciej czuje się syta.

@Czoperka ktoś polecał skarpety jakieś na pięty. Ale jeśli to są te z peelingiem to trzeba sprawdzić czy w ciąży można. Bo któryś z nich nie kozna było podczas karmienia, wiec pewnie tymbardziej w ciąży.

Ja połówkowe dopiero za 4 tygodnie. Gin powiedziała mi w pierwszej ciąży, ze lepiej w 22 tyg, więc tym razem czekam jeszcze. No i jeszcze wizyta u kardiologa mnie czeka na usg serduszka małej.
To nie macica. Dolegliwości są niżej i nie wiem, szyjka czy pochwa... Muszę się dopytać, bo to nie jest przyjemne.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój synek też dzisiaj zastrajkował i nie poszedł na drzemkę. Właśnie zasnął a ja nie mam siły na nic :/
@aniay super, że u malucha wszystko dobrze :) wstydzioszek albo uparciuch Ci się trafił :D

Do góry