reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dexter jest najlepszy moim zdaniem :-) świetny pomysł i na książkę i na serial.

Dziewczyny też tak czasem macie,że po zabawach z mężem czujecie w środku taki rozpierajacy ból? Już tak mam któryś raz,a zapomniałam zapytać lekarki...
Aż mi się odechciewa,nie dość,że chęci na minusie,to jeszcze to [emoji20]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Danutka 24 u mnie nic takiego się nie dzieje po zabawach czuje sie ok nic mnie nie boli więc może lepiej zapytaj lekarza.U mnie chęci jak na razie są nawet większe niż przed ciążą ,więc stwierdzenie że każda z z nas jest inna i innaczej przechodzi ciąże się sprawdza.

Dziewczyny Współczuję bólu oby szybko minął
U mnie natomiast od kilku tygodni pojawia się problem tj. Pełnego żołądka. Czuje jakbym miała ucisniety żołądek bo jak jem np obiad po kilku kęsach jestem pełna i mi się cofa. ..a za chwilę mija i znowu mogę jeść. To chyba macica juz jest na tyle wysoko ze uciska co?

Dziewczyny Współczuję bólu oby szybko minął
U mnie natomiast od kilku tygodni pojawia się problem tj. Pełnego żołądka. Czuje jakbym miała ucisniety żołądek bo jak jem np obiad po kilku kęsach jestem pełna i mi się cofa. ..a za chwilę mija i znowu mogę jeść. To chyba macica juz jest na tyle wysoko ze uciska co?
u mnie jest to samo nawet nie mogę za dużo wypić na raz bo od razy czuję się jakby miał mi brzuch peknac. po jednej małej kanapce mam wrażenie jakbym się obzarla jak nigdy

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kamisia
Ja mam podobnie. Zaczynam jesc i nie moge, a potem znow jestem glodna. Tylko ogolnie niemam apetytu jestem zniechecona, przygnebiona i zla.

Ostatnia edycja:
Z seriali to polecam jeszcze The Knick :)
Dramat medyczny, akcja dzieje się na początku XX wieku.
Dla mnie w tej ciąży to sex mógłby nie istnieć, w ogólnie nie mam ochoty.

Kolorowa skusi łam się przez ciebie na obejrzenie kilku porodów na y tubę i teraz wyje jak kojot

Hahaha ja płakałam na kazdym ale ze szczęścia i mój B wczoraj załapał sie na jeden odcinek i tez sie rozkleił i zasłaniał oczy co chwile takze na probówce go nie widze mimo szczerych chęci [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie.Ja też mam tak samo z jedzeniem co bym sobie teraz pojadła bo nie nam mdłości to mnie przytyka i nie mogę i w dodatku często boli mnie żołądek jak za duzo zjem.ruchy czuje tak jak Wy nieregularnie,ale nadal mi się wydaje ze ten mój brzuch to jednak za maly jak na ten okres 19/20 tydz.jutro polowkowe ciekawe czy mojej córci nic nie uroslo?;)

Do góry