reklama
Truskaweczka2017
Moderatorka
Witam się i ja
Dziewczyny mi moja ginekolog powiedziaa, że właśnie niedobrze może być od witamin bo w niektórych jest na prawdę dużo tych składników. Jeśli ma się zbilansowanę dietę to warto brać tylko takie które zawierają dha, żelazo, kwas foliowy, jod i witaminę d. Mi pomogło
Ja najpóźniej będę miała połówkowe bo pewnie dopiero ok 20 września.
No i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Dziewczyny mi moja ginekolog powiedziaa, że właśnie niedobrze może być od witamin bo w niektórych jest na prawdę dużo tych składników. Jeśli ma się zbilansowanę dietę to warto brać tylko takie które zawierają dha, żelazo, kwas foliowy, jod i witaminę d. Mi pomogło
Truskaweczka2017
Moderatorka
@marlena:) uwierz mi, że te kopniaki będę jeszcze mocniejsze a pod koniec ciąży nawet bolesne jak dostaniesz np w żebra
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Pisze z apaki w telefonie i kompletnie nie ogarniam tych ocen nie zwracam na to uwagi. Być może klikam coś nieświadomie
kolorowaMama
Fanka BB :)
Ja od wczoraj czuje wyraźne kopnięcia juz nie przelewanie i teraz wlasnie naliczyłam 6 porządnych kopniaków [emoji7] wiem, ze to początek możliwości szkraba ale na ten moment czekałam najbardziej z okresu ciazy na te wlasnie pierwsze bencki [emoji111]️[emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
katem86
Ja bede miala pozniej bo na 23 wrzesnia [emoji6]Witam się i ja
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
MiMeMi
@MartynaM nie wiem dokładnie co to ta taśma owodniowa. Ale pamiętam jeden reportaż o młodych ludziach, którym urodziło się dziecko z zanikiem rączek i nóżek, bo odczepiały się jakby pasy z pęcherza płodowego i owijały się na kończynach rozwijącego się malucha. Podobno można było to leczyć ale na kilku przeprowadzonych usg lekarz podobno nic nie zauważył!
A ja pamiętam jak u nas lekarz paluszki liczył na usg i patrzyliśmy się na synka na usg, gdzie są kończyny i jakie narządy widać itd. Dlatego uważam, ze dobry lekarz o ważna sprawa. I jak masz wątpliwości to może skonsultuj się z innym.
A ja pamiętam jak u nas lekarz paluszki liczył na usg i patrzyliśmy się na synka na usg, gdzie są kończyny i jakie narządy widać itd. Dlatego uważam, ze dobry lekarz o ważna sprawa. I jak masz wątpliwości to może skonsultuj się z innym.
@Truskaweczka2017 Kurde powiem ci to zacznę sie chyba bać nie wiedziałam ze takie malenstwo moze byc takie silne
@kolorowaMama tez jestem zachwycona tym że czuje przynajmniej wiem ze jest wszystko okey
@kolorowaMama tez jestem zachwycona tym że czuje przynajmniej wiem ze jest wszystko okey
reklama
HappyMama, Kamisia
On chodzi do przedszkola od 3ciego roku zycia chodzil. Ale na wakacje jego oddzial jest zamkniety i musialabym go prowadzac do glownej siedziby, a on bardzo jej nie lubi. Ja zreszta tez.
Mnie synek tak kopnal podczas obiadu, ze zwrocilam w tym samym momencie i zeby raz. Ostatni miesiac bylam przepotqornie glodna bo moglam wypic maks pol szklanki picia i zjesc nieduza kanapke. Na wiecej nie bylo miejsca
Poczytalam o tym zespole tasm owodniowych. Masakra.
Czy Wy tez tak macie ze Wasze znajome uwoelbiaja opowiadac jakies straszne historie z ciaza i porodem zwiazane? Mnie to zawsze stresuje
On chodzi do przedszkola od 3ciego roku zycia chodzil. Ale na wakacje jego oddzial jest zamkniety i musialabym go prowadzac do glownej siedziby, a on bardzo jej nie lubi. Ja zreszta tez.
Mnie synek tak kopnal podczas obiadu, ze zwrocilam w tym samym momencie i zeby raz. Ostatni miesiac bylam przepotqornie glodna bo moglam wypic maks pol szklanki picia i zjesc nieduza kanapke. Na wiecej nie bylo miejsca
Poczytalam o tym zespole tasm owodniowych. Masakra.
Czy Wy tez tak macie ze Wasze znajome uwoelbiaja opowiadac jakies straszne historie z ciaza i porodem zwiazane? Mnie to zawsze stresuje