reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Cześć dziewczyny :)

I ja się witam :) Właśnie jestem w trakcie porannej kawki. Muszę dziś trochę popracować, ale też i mam zaplanowane pazurki u kosmetyczki, więc i jakaś przyjemność też dla mnie :) Ogólnie długi weekend spędziłam bardzo fajnie, dużo spacerowaliśmy, ale też i wczoraj kilka szaf zostało opróżnionych ku mojej uciesze :) Niby chomikiem nie jestem, a tu wór jeden za drugim szły do kosza :D Także trochę się namachałam :/

Dziś z tego co pamiętam kilka wizyt. To już połówkowe czy zwykłe wizyty jeszcze? Dawajcie znać a ja trzymam kciuki mocno! Buziaki :)

reklama
Hej dziewczyny :)

@malina4444 śliczny bobasek :)
@maryqska ja też nie biorę już żadnych witamin bo mi było niedobrze i wymiotowałam teraz mam spokój a z małą wszystko dobrze jest :) Nie było mnie długo bo szczerze nie miałam siły odpisywać ale cały czas was podczytywałam co tam u was było słychać :) cały weekend spędziłam w domku wczoraj mnie odwiedzili goscie wiec zrobilismy grilla posiedzielismy sobie :)

Ja mam swoje połówkowe 2 wrzesnia dopiero :) A dziewczyny zaczełam 20 tydzień :*

Powodzenia na wizytach jeśli jakieś są :)

Hej kochane

Pisze pierwszy raz po dlugim weekendzie choc Was podczytywalam w miedzy czasie, to nie maialm jak odpisac z telefonu.

U nas super weekend minal, bylismy nad jeziorem, troche slonca, troche lenistwa, troche dobrego jedzonka, a dzisiaj powrot do rzeczywistosci I juz od rana w pracy ;)

Kopniaczki caigle czuje najmlodszego ale do regularnosci to jeszcze duzo brakuje. Maz stara sie cokolwiek wyczuc ale to chyba jeszcze za wczesnie zeby z zew. Przez reke bylo cos czuc wyraznie.

Synek moj mnie rozczula, jest mocno zainteresowany tematem dzidziusia, sam o wszystko pyta I planuje co bedzie z malutkim robil I jak sie nim opiekowal ; )

Co do seriali to ja tez polecam Lie to me I Homeland

to juz 19 tc! :-) za dwa tyg polowkowe!

@Czoperka kupiłam dawno temu na Allegro parafiniarkę do dłoni i stóp. Koszt około 100 zł służy do tej pory i jestem zadowolona. :)

Witam się w ten słoneczny poranek, trzymam zaciśnięte " pięściony"- tak kiedyś mówił mój synek, za wizytujące dzisiaj.

Witajcie.
Widzę że weekendy udane. ..powrotów do pracy współczuję. U mnie dziś 3 miesiąc odkąd jestem w domu.
Shear przemysl sprawę żeby posłać synka na parę godzin do przedszkola ew. Jakiegoś klubiku malucha bo za rok jak pójdzie do szkoły będzie mu baaardzo ciężko. ..
Czoperka ja Ci polecam tę skarpetki silka pil czy jakieś inne. Osobiście nie używałam ale widziałam efekty u mojej szwagierki.
Idę trochę ogarniać chatę i robić barszcz czerwony. Mąż mi dziś zrobił suprise i zamówił biała cegłę ozdobną na przedpokój wiec weekend będzie pracowity. Cały tydzień mu wierci łam dziurę w brzuchu ale się wykrecal a to ze teraz dużo wydatków ze nie ma czasu tego kłaść itp a dziś mi oznajmił ze w czwartek mam czekać na kuriera zatem od jutra zrywa tapetę na przedpokoju żeby mój małzon miał mniej roboty.
Miłego dnia i kciuki za wizyty

Ostatnia edycja:
Kamisia biala cegla jest super[emoji4][emoji4][emoji4]
No w tym roku oprocz malowania calego domu i zakup rolet zewnetrzych niebedzie nic wiecej robione[emoji4]

reklama
Do góry