reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@Anula0000 ja jeszcze moge podpowiedziec co mi pomaga.
Klade sie na plecach na luzku lapie rekami pod kolanami I w lezeniu robie luk z całego kregoslupa. Broda do klatki piersiowej I tylek lekko w gore. Naciagnac, chwile przytrzymac bez poglebiania I odpuścić. Rano I wieczorem... Jak pamietam
Mnie to ratuje przy moich poglebionych krzywiznach I skoliozie, a tak przynajmniej raz na kilka miesiacy ladowalam na zastrzykach bo sie ruszyc z luzka z bolu nie moglam.

Malina a powiedz mi druga cesarka dlaczego? Bo mialas pierwsza cesarke?
Chce rozpoznac sie w temacie, bo ja jestem po CC i zastanawiam sie czy mam wybor?

Danutka rowniez podziwiam zaparcie w kwesti pluci;)
Swoja droga ja bym tez tak chciala ale moja ciekawosc wygrywa hihi

Witam cie Myleenex;)

Co do krwi pepowinowej to mi sie kiedys obilo ze ok, pobierasz itd ....ale w Polsce niema osrodka czy specjalistow by to pozniej w razie czego wykorzystac...czy jakos tak...
Tylko niewiem jak ta informacja ma sie do rzeczywistosci...
Ja dam sobie spokoj z tym...

Pierwsza cesarka przy 10 cm rozwarcia z powodu spadku tętna dziecka, druga po 8 godzinach porodu z powodu zatrzymania akcji porodowej. Teraz już nie mogę wybierać jak chce rodzic. Po pierwszej nie było przeciwskazań do porodu naturalnego.

@idealka dobrze ze juz ci przechodzi ale i tak długo cie trzyma choroba.

Dzis mija piąty tydzień.. [emoji50] jeszcze tak długo nie chorowałam .. Ale juz tylko smarki [emoji4]

Byłam na grzybach i teraz chwila moment i bedzie sosik. Nawet knedliki mam z Czech przywiezione [emoji2]

Jutro badanie połówkowe! Ciekawe co maluch pokaże.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry