TAK - ta do wkładania między nogia ta poduszka fasolka motherhood to nazywana jest jako kojec taka wielka długa?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
MartynaM wiesz ja nigdy nieslyszalam o tasmach owodniowych...
Kochana zapisalabym sie do jakiegos dobrego specjalisty na konsultacje ...
BabyWow szczerze? Codziennie zagladam do malestwa
Katem detektor jest bezpieczny w uzyciu no bardzo milo jest posluchac bicia serduszka
Katem detektor jest bezpieczny w uzyciu no bardzo milo jest posluchac bicia serduszka
Truskaweczka2017
Moderatorka
katem86
Fanka BB :)
Zamowilam wczoraj sobie zel bo kupilam bez i wczoraj sluchalam na zel durexa hahaha ale sie skonczyl i musze poczekac do jutra az przyjdzie. U mnie jeszcze slabioutko slychac. Musze mocno docisnac bo tak jakby gdzies tam gleboko bylo.... ale ja jestem otyla i moze to dlatego ciezko.... z tygodnia na tydzien pewnie bedzie coraz lepiej. U mnie dzis zaczynamy 16tc ale wg usg dwa tygodnie do tylu wiec moze jeszcze przy wczesnie [emoji6]MartynaM wiesz ja nigdy nieslyszalam o tasmach owodniowych...
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
teraz 19 tydzień dokładnie 18tyg 6dni.usg miałam w piątek. polowkowe planowane jakoś na koniec miesiąca w następną środę.W ktorym tygodniu jestes? Zespol tasm owodniowych zazwyczaj daje o sobie znac do 19tc. Mialas juz usg polowkowe? Musisz myslec pozytuwnie. Moze to nie to. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok. Ale ja bym poszla do innego lekarza. Dla wlasnego spokoju
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
babyWOW
Oj to musze chyba częściej go używać [emoji2] a z jakiej masz firmy? Tez Angelsounds?MartynaM wiesz ja nigdy nieslyszalam o tasmach owodniowych...
Anula0000
@KIKI83 dziekuje, tak szczerze po cichu liczylam na Twoja podpowiedz i sugestie w temacie cwiczen... Mysle, ze w obecnym stanie wszystkim nam one dobrze zrobia na obiciazony brzuszkiem kregoslup...@Anula0000 ćwiczenia na plecy często robi sie na brzuchu i bedzie z tym ciezko teraz u Ciebie. Mozesz na przykład na czworaka podnosić na przemian rękę prawa i nogę lewa wyprostowane i pózniej zamiana, tylko z własnego doświadczenia wiem ze nie tylko o wzmacnianie tu chodzi...ja bym Ci radziła właściwie robic rozluźnianie...teraz wlasnie Twoje plecy i kręgosłup pod wpływem ciężaru sie spinają za bardzo i to moze powodować ból. Ja bym Ci radziła kocie grzbiety, na kleczka wyciąganie rak przed siebie i sięganie jak najdalej i moje najbardziej skuteczne na plecy-siad prosty z wyciągniętymi nogami i sięganie do kostek, stop rękoma...Niby ćwiczenie na tylna cześć nóg ale jak sie robi prawidłowo to ćwiczenie to pięknie rozciągają sie plecy.
Codziennie taki zestaw po 5-10 min dziennie i powinnaś poczuć różnice!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
katem86
Martyna to juz by bylow idac na usg deformacje plodu. Moja kolezanka poronila w 20tc ale to juz byla masakra. Ona wiedziala od okolo 14 z tego co pamietam. Wogole to co to za lekarz ktory rzuca tym terminem jak nie jest pewny? Przeciez dla matki to tragedia.... idz na konsultacje do dobrego specjalisty z co najwazniejsze dobrym sprzetem. Mi sie wydaje to malo prawdopodobne. Badz spokojna. Napewno na usg cos by juz bylo nie tak. W 18 tyg to juz sama bys widziala. Moim zdaniem konowal nie lekarz....
reklama
katem86
Ja mam sonoline bOj to musze chyba częściej go używać [emoji2] a z jakiej masz firmy? Tez Angelsounds?