reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ja uzywalam zelu pod prysznic ale na durexie lepiej bylo slychac [emoji6] musi byc cos co ma duzo wody [emoji6]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam wrażenie ze na tym żelu co był w zestawie gorzej było słychać niż właśnie na zwykłej oliwce. Żel szybko wysychal i się robił taki tępy przez co ciężko było jeździć po brzuszku. Z oliwka jest super poślizg [emoji6]

Katem ja uzywam na balsam do ciala na roztepy dla kobiet w ciazy i smiga ;) mam dwa w jednym hihi.
U mnie bardzo dobrze slychac[emoji4] ale ja jestem szczuplutka...

Babywow tak mam tej firmy;) wejdz na ich strony tam wyraznie napisane ze bezpieczne w ciazy[emoji4]

Katem ja uzywam na balsam do ciala na roztepy dla kobiet w ciazy i smiga ;) mam dwa w jednym hihi.
U mnie bardzo dobrze slychac[emoji4] ale ja jestem szczuplutka...

Babywow tak mam tej firmy;) wejdz na ich strony tam wyraznie napisane ze bezpieczne w ciazy[emoji4]
Tak Julia wiem [emoji6] ja kupowałam właśnie z ich strony [emoji2] Tylko ja taka poprostu przewrazliwiona jestem...ze to jakieś prądy czy coś w tym stylu [emoji23] Ale jak mówisz że codziennie słuchasz to i ja zacznę częściej [emoji1] Tam zresztą chyba jest napisane że do 3 razy dziennie można.

Witajcie drogie styczniówki :)

Melduje, że wróciliśmy, daliśmy radę, doszliśmy! Łatwo nie było bo Adaś nam się rozgorączkował 3 dnia i na dodatek zrobiło się 12 stopni i deszcz. Ale udało nam się ten dzień przejechać autem. Adasiowi się polepszyło więc ruszyliśmy dalej Przyczepka rowerowa jako wózek okazała się strzałem w 10! Adaś miał tam swój mini pokoik z zabawkami i książeczkami, a gdy mu się znudziło to się kładł na poduszce. A kiedy zbuntował się na przyczepkę to wkładalismy go do nosidła. Ogólnie śmiem twierdzić, że mu się podobało :)
Wszystkie oczywiście nie nadrobię, ale ogarnęłam kilka ostatnich stron, więc po kolei.

Co do ruchów, to czuję już dość często, ale oczywiście nieregularnie. Nie martwi mnie to, regularne ruchy to dopiero w ostatnich miesiącach :)

Co do pogody, to liczę jeszcze na ciepłe dni. A może w jesieni uda nam się wyskoczyć na parę dni na południe złapać ostatnie letnie promienie.

Maryquska, te oceny są dziwne, np jak napiszesz komuś "super" to mu się zalicza jako ta środkowa neutralna ocena. Negatwy są np za literówki, ale szczerze, nie wiem o co z tym chodzi :p

Anula, mi na ciążowe bóle pleców pomagała ciążowa joga, działała rozluźniająco.
to takie 10 minutowe seciki ćwiczeń, bardzo przyjemne :)

Idę nadrabiać pozostałe wątki :D

Jeszcze na koniec mój dzielny pielgrzym - najmłodszy w całej grupie :D

Załączniki

• DSC066244.jpg
    DSC066244.jpg
    897 KB · Wyświetleń: 82
Martyna to juz by bylow idac na usg deformacje plodu. Moja kolezanka poronila w 20tc ale to juz byla masakra. Ona wiedziala od okolo 14 z tego co pamietam. Wogole to co to za lekarz ktory rzuca tym terminem jak nie jest pewny? Przeciez dla matki to tragedia.... idz na konsultacje do dobrego specjalisty z co najwazniejsze dobrym sprzetem. Mi sie wydaje to malo prawdopodobne. Badz spokojna. Napewno na usg cos by juz bylo nie tak. W 18 tyg to juz sama bys widziala. Moim zdaniem konowal nie lekarz....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
powiem Ci ze mnie trochę uspokoiłas. ten mój lekarz jest bardzo strachliwy on woli coś sprawdzić milion razy i dmucha na zimne dlatego po wizycie u niego raczej byłam spokojna skoro nie wysyłał mnie do innego lekarza na już. myślę że chce to skonsultować na wszelki wypadek jak to on bo pewnie wie właśnie ze jakby było to tak niebezpieczne to już by się coś działo tak jak Ty to opisalas. tak mi sie zdaje jak mi opisalas jak bylo u Twojej kolezanki.mnie po prostu nastraszyla ta znajoma czym to grozi i zaczęłam trochę panikowac. szczerze powiem wolę takiego lekarza panikarza niż lekarza z poprzedniej ciąży który wysyłał mnie do pracy mimo skróconej szyjki prawie do zera w 24tyg ciazy.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry