reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Zapomnialam zapytac czy moglo sie tak porobic od glutenu bo ostatnio sobie pozwolilam zejsc z diety czego skutki czuje juz osmy dzien.
Poprosilam o kroplowke, bo nie sadze abym dzis cokolwiek przelknela.
Shaer- dobrze, że sytuacja w miarę panowana, uważaj na siebie i w miarę możliwości się oszczędzaj.
Szczerze mówiąc od samego początku zaintrygował mnie Twoj nick, mnie -osobie z celiakią kojarzy się on mocno na żółto :)

reklama
nutka ja tez mialam taka sytuacje kiedys i sie nie wtracam ale ciezko sie nie wtracac jak widzisz ze dziecko placze bo sie meczy ... mi to jeszcze szkoda dzieci w tych wisiadlach wszystkich co tak na kroczu wisza albo jak struna wyprostowane przodem do swiata ze zwisajacymi nozkami.

moja wizyta byla bardzo dziwna , ja juz sie przyzwyczailam ze moj lekarz dmucha na zimne i zawsze cos znajdzie , oczywiscie juz mi zaczal gadac o lozysku ze nisko z przodu, ze na razie mam sie nie przejmowac bo w tym tyg tak moze byc no ale jak za dwa tyg nadal bedzie tak nisko to juz zle wiec mam uwazac w czasie seksu (moje libido jest na minusie wiec sie tego nie obawiam ;) ) , tez ktoras z dziewczyn tak ma z tym lozyskiem?
pozniej potwierdzanie plci "cos jest ale takie wielkie niech Pani spojrzy gdzie sie konczy" (nawet chyba mierzyl i zaczal gadac ze nie wie jak tata wyposazony ale takiego wielkiego siusiaka u dziecka nie widzial na usg ;) ) wiec zaczal patrzec czy to nie pepowina ale ze nie bo by szla dalej a tu jakby widac koniec. jak wychodzilam to spytalam czy plci juz moge byc pewna to uznal ze jaderek jeszcze nie widac i ze to takie dlugie bylo ze to moze zagieta pepowina wiec za dwa tyg na polowkowym mamy jeszcze potwierdzac. ten moj lekarz taki cykor sie zawsze boi cos mowic na 100% ale obiecal ze jak za 2tyg nadal cos bedzie dyndac to sie podpisze mi ze chlopak ;)

no i jakas dziwna przegroda jest w pecherzu plodowym ze wyglada jakby dwa pecherze byly wiec pol godziny szukal drugiego dziecka ;) no i wyslala mnie na konsultacje do jakiegos lekarza drugiego takze tak. ja sie za bardzoe nie przejmuje bo go znam on lubi panikowac.
Mi tez mówił ze łożysko mam nisko na ostatniej wizycie ale żeby narazie sie nie martwic jak będzie nisko kolo 20tyg.to jyz problem,ale nie wiem co może się przez to dziać. W środę mam polowkowe to może się cos dowiem:)

Mi tez mówił ze łożysko mam nisko na ostatniej wizycie ale żeby narazie sie nie martwic jak będzie nisko kolo 20tyg.to jyz problem,ale nie wiem co może się przez to dziać. W środę mam polowkowe to może się cos dowiem:)
tak mi mowil właśnie ze za dwa tyg jak nadal będzie nisko to wtedy się będziemy martwić czyli i mnie w 20tyg.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę, ja dalej sie martwię
Moze juz teraz po połówkowych totalnie wyluzuje,
Mam koleżankę, która poroniła w 18 tc
I cały czas mam to gdzies z tylu głowy, choc w pierwszej ciazy, wszystko książkowa,
Ale długie staranie o kolejne i poronienie, zostawiają uraz w glowie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wieczornie

Dzis naprawde kiepsko sie czulam...cisnienie dalo o sobie znac bolem glowy... wrrr:/

Gratuluje wizyt kochane!!!!

Shaer ciesze sie ze problem rozwiazany i masz spokoj, teraz ladnie staraj sie wypoczywax choc wiem ze przy dziecku ciezko... trzymaj sie kochana;)

Brak dzis weny, pozdrawiam i do jutra;)

reklama
Wcale nie śpią [emoji6] obudził mnie krwotok z nosa... Ble...
W trakcie tamowania krwi, obudził się synek z płaczem że bolą nóżki... To już drugi raz mu się zdarza. Ostatnio przeplakal pół nocy,budził się, przychodził do mnie i tak w kółko. Dziś od razu dałam mu nurofen..Nie ma opuchlizny, rumienia ani nic. Pokazuje golenie. Może po prostu rośnie? Jak nie przejdzie, to umówię się do pediatry....
Ehhh.... Z tymi dziećmi... Dobranoc [emoji5]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry