reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Moim zdaniem super. Możecie podróż rozłożyć na kilka etapów, jechać w nocy i robić przerwy pod dzidziusia. Łatwiej jechać z takim maluszkiem, bo więcej śpi i nie będzie się tak nudził w aucia jak dwulatek.
to chyba zależy od dziecka bo my jechaliśmy z synkiem nad morze jak miał pol roku w październiku i dla mnie to była podróż koszmar ale moje dziecko ogólnie bardzo dużo płakało i był ryk przez całą drogę i straszne nerwy. w drodze powrotnej myślałam że po prostu wynajmę jakiś pokój przy autostradzie bo nie dało się jechać.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marlenka moja przyjaciółka była teraz w Czarnogórze autem z 4 miesięczną córeczką i była bardzo zadowolona. Córka na cycku wiec żadnych problemów nie mieli po drodze. Jednak każde dziecko inne.. Nie wiadomo, czego spodziewać się po Waszym bobasku ale ja jestem zwolennikiem pozytywnych scenariuszy !!

Oj Kolorowa ale zazdroszczę Wam figli! My abstynencja, tylko petting a chęci mam! [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję dziewczyny :)

Przyjmiemy prezent :)
Miejmy nadzieje ze dzidzia będzie grzeczna :)

Wczoraj bąbel tak kopał że było widać na brzuszku lekkie puknięcia hah i teraz wiem ze kopie porzadnie :) Chciałam nagrac ale nie zdążyłam :)

@kolorowaMama zazdroszcze że masz taką ochotę :) Mój M to już się do mnie nie odzywa bo ma celibat haha :) Wkurza mnie to jak on chce nie wiem dlazego jakos nie mam ochoty wogóle :) Przed ciążą to było na odwrót to ja byłam ta wiecznie nie wyrzyta :p A teraz to jak wogole pomysle to mnie to zniechęca

A właśnie któraś pytała o Hiszpanię…No ja jestem osobiście zakochana w Barcelonie, ale tam hotele raczej takie w mieście, bez basenów i wyjazdy na własną rekę bardziej. A jeśli chodzi o wycieczki zorganizowane to ja polecam Majorkę. Wcale nie taka imprezownia, hotel jak wybierzesz spokojny pod dzieci to taki będzie, atrakcji mnóstwo i jedzonko przepyszne! Polecam :)
Kiki to ja poszukuje wakacji w Hiszpani. W Barcelonie juz byłam i tez sie zakochałam:) ale staram sie jezdzic za każdym razem w inne miejsce wiec teraz chce spróbować czegoś innego ale Barcelona mega! Madryt tez fajny ale Barcelona wygrywa :)

Dzień dobry stycznioweczi[emoji295]️
Cieżko Was tutaj nadrobić od wczoraj popoludnia...

@HappyBabyMama, uważam,ze dużo sie tutaj dzieje. Postow jest sporo, nie ma co narzekać [emoji5]
Jeśli chodzi o te ceiczenia, to maja byc takie rozluźniające miednice i mięśnie pośladków itp. Wczoraj poczytałam troche o tym i jest dużo info o ćwiczeniu mięśni kegla. Cwiczycie ?[emoji16]

@MiMeMi ja jeszcze nie wiem czy będe rodzic we Wroclswiu, czy w Legnica(bliżej moich rodzinnych stron) , ponieważ planuje w październiku przeprowadzkę do domu rodziców na rok, jak będe na macierzyńskim. Ale gdybym wybrała jednak Wroclaw, to chyba na Kamienskiego. A Ty?
Gratulacje zdrowej coreczki i udanej rocznicy :)

Co do drugiego dziecka, to ja bym chciała różnice 2-3 lata. Wiec pewnie wrócę do pracy na jakiś czas i pózniej znowu zabawa jak sie uda [emoji5] niech sie jedno najpierw urodzi[emoji6]

@marlena trzymam dzis kciuki[emoji110]

Jeśli chodzi o Hiszpanie, to ja w tym roku w maju zjezdzialam od Barcelony aż po Andluzje[emoji7] Barcelona piękna, kolorowa, ale jest tam straaaasznie dużo ludzi. Zależy czego szukasz;)
Ja polecam z całego serca Andaluzje[emoji173]️ Nerja, piękna miejscowość jakieś 70km od Malagi. No i Sewilla cos pięknego, kolorowa i orientalna [emoji7]

@Nutka, miłego wypadu!

Dziewczyny, muszę sie Wam pochwalić [emoji5] wczoraj mój chłopak oświadczył mi sie[emoji173]️[emoji173]️ nie spodziewałam sie tego w ogóle wczoraj. Strzelalam na piątek, bo mamy rocznice..a tutaj taki psikus[emoji7] bardzo sie wzruszyłam, byliśmy w bardzo klimatycznej restauracji, nawet moja ulubiona piosenkę zamówił żeby w tle leciała[emoji16] straszę sie cieszę i jestem przeszczęśliwa [emoji7]
Miłego dnia wszystkim życzę [emoji295]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry