reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@Marcje Przy moim I porodzie jak poprosiłam o nieczulenie, to pobrano mi krew i anestezjolog przyszedł ze znieczuleniem, jak już się poród skończył. Inna sprawa, że wcale tak bardzo nie bolało. Najgorzej z całego porodu wspominam nacinanie krocza na żywca. Nikomu nie życzę.
@asiz Przy takiej dużej różnicy mogą pojawić się różne typy negatywnych zachowań, ale wcale nie muszą. Dzieci zaczynają np.symulować, albo uwsteczniają się- tzn. chcą żeby je karmić, ubierać, itp., pomimo, że doskonale to potrafią. Ale nie ma co się martwić, osoby dorosłe źle znoszą zmiany, a co dopiero dzieci.
@kolorowaMama Fajnie się czyta Twoje przygody z położną, gorzej jak sobie człowiek uświadomi, że to się dzieje naprawdę...

reklama
@HappyBabyMama kupiliśmy torta na rocznicę. Nic więcej szczególnego nie planujemy ze względu na Adasia. M chciał mnie zabrać na zakupy, ale mieliśmy opóźnienie u lekarza a dziecko u bratowej było.

Ja chodziłam do szkoły rodzenia, mimo Cc, dużo mi to dało. Zwłaszcza o pielęgnacji noworodka.

Ruchy takie większe i pojawiające się po posiłku, a także wieczorami czuje od paru dni :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

A koje dziecko wrocilo od babci z bolem brzucha, chodzi skulony, boli go jak dotykam. Dzwonilam na 111 i bedziemy miec wizyte na izbie przyjec.... ciekawe co sie znow stalo.... a taki spokojny dzien byl....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

No i bol jak przyszedl tak poszedl.... wygladalo jak wyrostek bo prawie plakal z bolu i polezal chwile a teraz lata z psem po podworku. Nic go nie boli ani ociupinke. I co to moglo byc?

Wzdecia tez obstawiam, zaparcie raczej nie bo dzis kupke robil dwa razy i normalna byla, nic niepokojacego nie zauwazylam. Syn ma spodziectwo i jest po dwoch operacjach. Myslalam ze to moze od tego bo to tak prawie nad siusiakiem ale infekcje wtedy tak latwo nie przechodza....

reklama
Do góry