HappyBabyMama
Fanka BB :)
Beata93 no brzuszek super. Widać ze ciążowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba musi być konkretnie na którymś cm rozwarcia, jak będzie za duże to nie dadzą. Właśnie o tym dużo rozmawiałyśmy na szkole rodzenia. Podobno po takim znieczuleniu dziewczyna może się przespać odpocząć, a później akcja szybsza i bardziej boląca ;p Jest jeszcze gaz@ Marlena, to super,ze masz już problem z głowy
@Beata93, super brzuchol
Wlasnie u mnie w rodzinie z porodami u moich starszych sióstr było trudno w pierwszych ciążach i wszystkie kończyły sie na cc wiec mam przeczucie, ze u mnie może byc podobnie. Ale ogarnę sobie te ćwiczenia i może uda mi sie przygotować do porodu sn
Pytałam tez dzis ginekologa i te znieczulenia zewnatrzoponowe i powiedział mi,ze trzeba iść wcześniej do anestezjologa. Jeśli nie bedzie przeciwwskazań, to da karteczke, ktora zabiera sie na poród i jeśli bedzie wolny anestezjolog to dadzą. Tylko to tez zależy od fazy porodu podobno, bo nie w każdej mozna. Macie jakieś doświadczenie z tym znieczuleniem?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom