reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Wiecie co, a ja ostatnio zlapalam sie na tym, ze budze sie rano i mysle co tam nowego u Was... Traktuje Was jak rodzine i to bliska... Jak dluzej nie wchodze, to zaczynam tesknic... No i powiem Wam jeszcze, ze dogadalam sie z moim M. Po kilku dniach rozlaki i cichych dniach przyjechal i czekal wczoraj na mnie pod kosciolem... Spedzilismy cudowne popoludnie i wieczor... Niesamowicie naladowalam baterie i czuje, ze unosze sie z 5 centymetrow nad ziemia... Dzisiaj pieke, gotuje, sprzatam i latam jak fryga... Cudownie... Poszlam nawet na poczte na piechote i wrocilam, a to 3 przystanki w jedna strone:):biggrin2::p

Wiecie co, a ja ostatnio zlapalam sie na tym, ze budze sie rano i mysle co tam nowego u Was... Traktuje Was jak rodzine i to bliska... Jak dluzej nie wchodze, to zaczynam tesknic... No i powiem Wam jeszcze, ze dogadalam sie z moim M. Po kilku dniach rozlaki i cichych dniach przyjechal i czekal wczoraj na mnie pod kosciolem... Spedzilismy cudowne popoludnie i wieczor... Niesamowicie naladowalam baterie i czuje, ze unosze sie z 5 centymetrow nad ziemia... Dzisiaj pieke, gotuje, sprzatam i latam jak fryga... Cudownie... Poszlam nawet na poczte na piechote i wrocilam, a to 3 przystanki w jedna strone:):biggrin2::p
Nawet nie masz pojecia jak sie ciesze. Jednak rozmowa bardzo duzo daje. Kochajcie sie skowroneczki i czekajcie na waszego bąbelka [emoji8]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula super wieści bardzo się ciesze że z mężęm lepiej. Widzisz stara się i na pewno cię mocno kocha. Ty musisz zrozumieć jego, On Cebie i jeszcze wiele pięknych chwil przed wami. Cieszę się:biggrin2: baaaardzo :)

Super! Najważniejsze, to ze doszliście do porozumienia:) trzymam kciuki oby Wasza sielanka trwała już cały czas [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anula super ze się układa,niestety chłopy to istoty z innej planety.my mówimy a oni słyszą z i tak w kółko.Dobrze ze zrobiliście krok do przodu i tak trzymać. Wzloty i upadki to normalka w związku a Twój jest młodszy sporo i może więcej czasu mu trzeba żeby zrozumiał ze ma w domu skarb:-) :)

reklama
Do góry