reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dzien dobry. Witam po praciwitym weekendzie. Wreszcie udalo nam sie jechac do londynu. Igor bardzo chcial. Maz w piatek nadrobił wszystkie projekty do pozna i mielismy caly weekend dla siebie.
Ogolnie wycieczka udana, ale powiem wam ze nie mam zielonego pojecia jak ludzie moga tam zyc

reklama
Też tak uważam tylko nasz proboszcz to taki strasznie zasadowy. Na wsi to tak wygląda 1 tys ludzi i wszyscy wszystko wiedzą a on robie kłopoty zawsze

Moja koleżanka brała ślub w 5mcu i nie było widać. Księdzu sie nawet nie przyznała... U Ciebie bedzie już widać, wiec nie da sie ukryć. Ale uważam, ze ksiądz nie powinien robić problemów skoro dwoje ludzi chce byc razem...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

niezapominajka ja uwielbiam londyn I sama zyje w podobnie duzym miescie. ale w kazdej nawet najwiekszej metropolii mozna znalezc ciche spokojne I zielone miejsce do zycia : )
marlena:) ksiedzem sie nie stresuj, nie spotkalam sie jeszcze z tym zeby zrezygnowal z zarobku tylko ze wzgledu na swoje 'zasady' ;) Poza tym chyba lepiej z jego perspektywy ze chcecie sie pobrac a nie zyc na kocia lape I wychowywac wspolnie dziecko bez slubu ; )
Kiki trzymam kciuki za wizyte! a grilla zazdroszcze, juz od dawna mi sie marzy, tylko nie ma gdzie zrobic ; )
Bridget ja ostatnio mam jakiegos powera jesli chodzi o wstawanie, chodenie do pracy. Nie wiem, moze to efekt drugiego trymestru, a moze tego ze przez okres wakacyjny oprocz pracy nie mam wielu obowiazkow bo maz pomaga we wszystkim (zakupy, sprzatania, opieka nad synkiem). A moze to ze kazdy dzien w pracy daje jakas tam satysfakcje. A moze to ze juz odliczam ze tylko dwa miesiace I sobie odpoczne ;-)

@marlena:) od kiedy jest papież franciszek to się księża bardziej wyrozumiali zrobili. Nie może nie udzielić Ci ślubu bo w ciązy jesteś,a jak będzie robił problemy to dziś takie czasy że piszesz do kurii ze skargą i to on będzie miał problem a nie ty. Ślub to nie jest jego dobra wola tylko Twoje prawo.

Dziękuję wam dziewczyny :* Podniosłyście mnie na duchu oby odbyło sie wszystko bez problemów bo powiem wam że mam już dość tych przygotowań i załatwiania tego wszystkiego :)

A i powodzenia wizytującym dzisiaj :*

Hej laski!
Jestem po wizycie u położnej i tak zirytowana jeszcze nie byłam.
Wizyta moze 10 minut, baba nie pofatygowała sie nawet mnie zważyć, przeczytała mi stare wyniki z czerwca i była zaskoczona, ze mam anemię i pewnie zapomnieli do mnie zadzwonic bo widzi ze mnie mam leków [emoji15] za kilka dni mam dziwnie do gp czy jest gotowa recepta dla mnie.
Żadnych badań.
Krwiak eee to luzik zdarza sie :)
Bóle brzucha ? Moze jakas infekcja jakby co to przyjść do GP to da mi jakies dopochwowe bo to na pewno nic innego.
Migrena ? Wez paracetamol do skutku.
Czy to była dzidzia te ruchy? Pokazałam jej zdjecia- eee nie to za wczesna ciąża to uwaga ŻOŁĄDEK poniżej pępka z jednej strony :)
Następna wizyta na koniec października [emoji52]
I ogóle nie mam zwracać uwagi jak cos mnie boli bo z zasady druga i kolejna ciąża boli bardziej bo jest sie juz rozlazłym.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kolorowaMama no masakra po prostu!!! Jak można być tak olewczym :( Tragedia w tej Anglii!

A zoladek poniżej pępka to też jakiś ewenement hahhah Chyba ja bym Ci lepiej tą ciążę poprowadziła hahha albo każda jedna z naszego forum dziewczyna :)

reklama
Do góry