reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

marlena:) a kiedy slub macie? wytrwalosci w przygotowaniach! choc na pewno latwo nie jest z ciaza, praca I slubem jednoczesnie

weekend zdecydowanie za szybko sie koncza! :)
Dziękuję :*
Slub 15 października więc to sa końcowe przygotowania. Zostało tylko to do załatwienia. No chyba nie będzie łatwo. Jeszze nie wiemy co ksiadx powie na to ze jestem w ciazy bo tego nie wie.

reklama
Naprawdę ? Jak to działa bo nie słyszałam o tym ? Bo żeby załatwić akt urodzenia to wiem ze moge w każdym ale papiery małżeńskie też mogę w każdym ?
Tak mozesz isc z mężem do pierwszego lepszego urzedu i to załatwić. Nawet teraz dzwonilam do usc sie upewnić i babeczka potwierdziła:) Zadzwon do najbliższego usc i zapytaj czy jest taka możliwość na wszelki wypadek żebyś nie jechała na marne i załatwisz wszystko od razu. Tez to niedawno przechodziłam :) Powodzonka

Tak mozesz isc z mężem do pierwszego lepszego urzedu i to załatwić. Nawet teraz dzwonilam do usc sie upewnić i babeczka potwierdziła:) Zadzwon do najbliższego usc i zapytaj czy jest taka możliwość na wszelki wypadek żebyś nie jechała na marne i załatwisz wszystko od razu. Tez to niedawno przechodziłam :) Powodzonka

Dziękuję ci bardzo :* Uratowałaś mi życie :) Dzisiaj będę dzwonić :) Tyle km jechać jak można na miejscu to naprawde wygoda. Zostanie mi tylko jechać podpisać protokół do księdza pod koniec sierpnia :) Ale to już bedę musiała jechać te 100 km :)

Marlena co powie nic ja brałam slub 13 lat temu i też byłam w widocznej ciąży jeszcze oprucz tego jak pisałam męża brat jest księdzem wiec trochę na pewno ludziska gadali ,ale ja ich miałam głeboko w d....A ksiądz ma nas wspierać a nie oceniać ma udzielić slubu i tyle.

Hej hej :)

@askl25 dobrze pamiętasz, że dziś wizytka :) Właśnie dziś o 15 idę zajrzeć do mojego brzucha :)

@kolorowaMama piesio przecudowny! Ja jestem psiara :) W zasadzie czekamy tylko na wybudowanie się i własny ogród i pierwsze co to kupujemy psiaka :)

@Czoperka wielki szacun za pielgrzymke! Wielkie wow! Powodzenia :)

U mnie w weekend trochę się działo. Min. organizowaliśmy grilla dla znajomych z dzieciakami, pogoda dopisała i siedzieliśmy praktycznie 6 h ;) Oczywiście wcześniej masa zakupów i szykowania…Myślałam, że padnę, ale jak już w końcu wszystko uszykowałam to do końca dnia tylko siedziałam i jadłam :p
Miłego dnia i trzymajcie kciuki za dziewczynkę na usg ;) hihi

Hej dziewczeta. U nas pogoda do dupy byla w weekend wiec wiekszosc w domu spedzilam. Teraz maz spi po nocy, synek jeszcze spi a ja leze i was nadrabiam. Ja wizgte mam dopiero za dwa tygodnie u poloznej. Wreszcie poslucham serduszka. Wlasnie burczy mi w brzuchu i meega dziwne uczucie ze zoladek mam gdzies pod zebrami hahaha. Milego dnia wam zycze [emoji11]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!
@Czoperka, dużo wytrwałości na pielgrzymce i uważaj na siebie:)

@MiMeMi, jak tam na urlopie, jak pogoda, wypoczęta?

@Bridget Jones, mi tez dzis sie strasznie nie chciało do pracy. Tym bardziej,ze coraz ciężej garderobę dobrać:( przez weekend mnie wywaliło, nawet mój luby, nie wiedziałam mnie jeden dzień i stwierdził,ze uroslam[emoji5]

@kiki, powodzenia dzis na wizycie! Ja jutro rano sie wizytuje :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marlena co powie nic ja brałam slub 13 lat temu i też byłam w widocznej ciąży jeszcze oprucz tego jak pisałam męża brat jest księdzem wiec trochę na pewno ludziska gadali ,ale ja ich miałam głeboko w d....A ksiądz ma nas wspierać a nie oceniać ma udzielić slubu i tyle.

Też tak uważam tylko nasz proboszcz to taki strasznie zasadowy. Na wsi to tak wygląda 1 tys ludzi i wszyscy wszystko wiedzą a on robie kłopoty zawsze

Do góry