reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Na to liczę :-) Jej pierwsza reakcja była "o nie!" ... potem długo jeszcze wyrażała swoje niezadowolenie z tego powodu. Im dłużej wie... tym bardziej zmienia podejście. Pomogła wybrać imię, w sklepie wzięła do rąk małe buciki. Ale z tym misiem, mnie zaskoczyła. Dziś już wiem, że będzie dobrze :-)
@zu.78 moi 13-sto letni synowie tez na poczatku nie byli szczesliwi. Pierwsza reakcja Kuby to...'o k...wa', a Mikolaj plakal i byl na mnie zly... Teraz sie ciesza i bardzo mi pomagaja...

reklama
Witam wieczorowo...

Ja mam dola...
Jestem taka zla na Siebie:(
Dzis z moja mama znalazlysmy wszy u mojej corki...zeby bylo lepiej okazalo sie ja tez je mam!!!
Kur ...a czuje sie podle z mysla ze doprowadzilam do takiego stanu corki!!! Bo glowa fatalnie wyglada ...ale nigdy bym nie przypuscila ze mamy wszy!!!
Glowa ja swedziala i zganialam na to ze M pare razy umyl jej moim szamponem...
Widzialam niby lupiez to tez stwierdzilam ze to przez szampon...
Choc od jakiegos czasu ja ciagle sie drapalam...i dzis w trakcie rozmowy z moja mama i objawach ona mi sie pyta czy glowy sprawdzalam...
Szybko apteki szukalam...wszystko wrzucone do prania, po pierwszej kuracji jestesmy... do dupy...

Milych snow

Musialam sie wyzalic

Witam wieczorowo...

Ja mam dola...
Jestem taka zla na Siebie:(
Dzis z moja mama znalazlysmy wszy u mojej corki...zeby bylo lepiej okazalo sie ja tez je mam!!!
Kur ...a czuje sie podle z mysla ze doprowadzilam do takiego stanu corki!!! Bo glowa fatalnie wyglada ...ale nigdy bym nie przypuscila ze mamy wszy!!!
Glowa ja swedziala i zganialam na to ze M pare razy umyl jej moim szamponem...
Widzialam niby lupiez to tez stwierdzilam ze to przez szampon...
Choc od jakiegos czasu ja ciagle sie drapalam...i dzis w trakcie rozmowy z moja mama i objawach ona mi sie pyta czy glowy sprawdzalam...
Szybko apteki szukalam...wszystko wrzucone do prania, po pierwszej kuracji jestesmy... do dupy...

Milych snow

Musialam sie wyzalic
łeeeeeeeeeeeeeeeeee wytrujcie to porądnie iwszysto do prania, posciele reczniki ubrania itp. A twoja córka chodzi do przedszkola?
o jej nie obwiniaj się na drugi raz będziesz wiedziala żeby od razu sprawdzic mi też by nie przyszło do głowy. wytępicie i po sprawie. Głowy do góry dziewczyny :)

Och dzis Was nadrabiam na raty i nie mogę
Byliśmy w studiu muzyki i tak zleciało a teraz do pracy :((((
Czuje sie jakbym chodziła tam za karę
Ufff moze w nocy Was poczytam do końca

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No tak mam nauczke na przyszlosc! I bede czujniesza!

HappyBabyMama nie corka cale wakacje jest ze mna w domu...

Balam sie ze moze sie okazac ze ja preparatow uzywax niemoge...ale uffff moglam...

Naprawde przejalam sie tym, ze z nerwow brzuch mi sie stawial... szybko sie do pionu doprowadzilam...

No tak mam nauczke na przyszlosc! I bede czujniesza!

HappyBabyMama nie corka cale wakacje jest ze mna w domu...

Balam sie ze moze sie okazac ze ja preparatow uzywax niemoge...ale uffff moglam...

Naprawde przejalam sie tym, ze z nerwow brzuch mi sie stawial... szybko sie do pionu doprowadzilam...
no co Ty po co te nerwy :) Wytruj tez męża na wszelki wypadek i nie denerwuj sie bo bobasek Cie kopnie:) Tylko ty uważaj przy tym truciu czy to bezpieczne w ciąży. Może krócej trzymaj albo cos.

HappyBabyMama tak mezu tez kuracje ma.
Na ulotce napisane ze bezpieczne w ciazy i pocza karmienia, i od 6 miesiaca zycia...
Niemoge zasnac bo czuje jakby po moim ciele chodzily te robaki wrrr...

Dziewczyny a powiedzcie mi... nie moge usnac bo caly czas o tym mysle.... caly dzien dzis mam takie klucie jakby w szyjce albo tak bardziej w macicy, ogolnie brzuch mnie pobolewa. Nic innego sie nie dzieje. Wczoraj kochalismy sie z mezem i sie boje ze moze za szybko wrocilismy do tego po tych moich plamieniach.... no miesiac czekalismy odkad wszystko ustalo. Doradzicie cos? Bo troche sie martwie....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry