Ja przytylam 1 kg i zaczynam sie robic gruba, tyle tylko, ze ja mialam nadwage. W poprzedniej ciazy duzy nie utylam, ale pozniej jak zakieszkalismy z tesciami zaczelam tyc. W moim przypadku atres polaczony z bezsennoscia dziala na mnie dramatycznie.
Moj syn we wrzesniu skonczy 6 lat, mamy urodziny tego samego dnia i miesiaca. Nie wiem czemu nie moge wyslac zdjecia z komorki na forum (bo te z tabletu sa b slabej jakosci) ale jak m wroci do jednostki to sobie pokombinuje.
W ciazy nie pije zadnego alkoholu, nawet piw czy ajerkoniakow ktore zawieraja jego sladowe ilosci.Tak samo nie biore lekow, poza tymi absolutnie koniecznymi.
Ktoras z Was pytala czy moj m sie cieszy? Badziej moja ciaze przezywaja jego koledzy. On stwierdzil, ze przezywal z pierwszym, teraz to mniej wiecej wie co i jak wiec nie ma sensu sobie glowy zaprzatac. I ze bedzie drugi syn to on wiedzial, jakby byl kon a biegunach to by sie zdziwil.
Wiec jakos... Informuje go tyle o ile, nie chce brac udzialu nie musi.
I wkurza mnie, ze bedzie wymuszal na mnie nadanie jakiegos paskudnego imienia albo organizowanie chrzcin