reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ja dzis w parku byłam z Dzieckiem, zamówiliśmy na obiad Wietnamczyka i teraz odpoczywam/padam a za h do pracy mam chyba dość pracy, zmęczenie bierze gore ;(
Siły przybywaj

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja ani w poprzedniej ani w tej ciazy nie pije zadnych alkoholi nawet tych 0% Karmi tez nie. Sa takie lody koral koktajlowe w biedronie pyszne, ale od kiedy wiem, ze jestem w ciazy to ich nie jem bo one z ajerkoniakiem sa.

HappyBaby Mama wszystko super
Ale ochrzan za 2 kg to szczerze wkurwilabym sie
Co to za teksty i to nie 20 kg a 2
Nie byłabym miła dla niej

wiesz co tez mnie to zdołowało bo ja szczupła jestem i ograniczam się jak mogę ale cóż widocznie i tak przesadziłam skoro 2 kg to za dużo. A zagryzłam zęby bo jeszcze moge cos od niej chcieć, ale przykro mi było nie powiem. Poza tym znowu mam spadek humoru :( dobrze ze jutro sobota i mąż w domu to cos porobimy i bedzie lepiej.

wiesz co tez mnie to zdołowało bo ja szczupła jestem i ograniczam się jak mogę ale cóż widocznie i tak przesadziłam skoro 2 kg to za dużo. A zagryzłam zęby bo jeszcze moge cos od niej chcieć, ale przykro mi było nie powiem. Poza tym znowu mam spadek humoru :( dobrze ze jutro sobota i mąż w domu to cos porobimy i bedzie lepiej.
Moze jakas przewrazliwiona, niektóre laski w 15 tc wiecej tyja. Juz chyba nie miala czego sie uczepic.

HappyBaby bardzo cieszę się, że wszystko dobrze [emoji5] maluszki z tego, co czytałam najchętniej w dzien śpią a w nocy harcują, co jest dla mnie zupełnie niezrozumiałe [emoji23]

Maryqska - niech siły przybedą!!

reklama
Happy ile masz lat?? Kurczę pimysl zdrowo-rozsądkowo co to 2 kg??? Nic
Wiec nie wiem czym sie przejmować jedne tyją w ciazy 25 kg inne 12 i nie masz na to wpływu
A oszczędzać sie z jedzeniem
Należy jeść z głowa i zdrowo !!!!!

Do góry