maryqska
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie bez przesady 2kg? Ja juz 5 przytylam, a jem glownie owoce warzywa i obiad. Niczym sie nie obzeram. Nie wiem na czym ja zarobilam te +5HappyBaby Mama wszystko super
Ale ochrzan za 2 kg to szczerze wkurwilabym sie
Co to za teksty i to nie 20 kg a 2
Nie byłabym miła dla niej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz co tez mnie to zdołowało bo ja szczupła jestem i ograniczam się jak mogę ale cóż widocznie i tak przesadziłam skoro 2 kg to za dużo. A zagryzłam zęby bo jeszcze moge cos od niej chcieć, ale przykro mi było nie powiem. Poza tym znowu mam spadek humoru dobrze ze jutro sobota i mąż w domu to cos porobimy i bedzie lepiej.HappyBaby Mama wszystko super
Ale ochrzan za 2 kg to szczerze wkurwilabym sie
Co to za teksty i to nie 20 kg a 2
Nie byłabym miła dla niej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moze jakas przewrazliwiona, niektóre laski w 15 tc wiecej tyja. Juz chyba nie miala czego sie uczepic.wiesz co tez mnie to zdołowało bo ja szczupła jestem i ograniczam się jak mogę ale cóż widocznie i tak przesadziłam skoro 2 kg to za dużo. A zagryzłam zęby bo jeszcze moge cos od niej chcieć, ale przykro mi było nie powiem. Poza tym znowu mam spadek humoru dobrze ze jutro sobota i mąż w domu to cos porobimy i bedzie lepiej.