reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ja dzis w parku byłam z Dzieckiem, zamówiliśmy na obiad Wietnamczyka i teraz odpoczywam/padam a za h do pracy mam chyba dość pracy, zmęczenie bierze gore ;(
Siły przybywaj

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja ani w poprzedniej ani w tej ciazy nie pije zadnych alkoholi nawet tych 0% Karmi tez nie. Sa takie lody koral koktajlowe w biedronie pyszne, ale od kiedy wiem, ze jestem w ciazy to ich nie jem bo one z ajerkoniakiem sa.

HappyBaby Mama wszystko super
Ale ochrzan za 2 kg to szczerze wkurwilabym sie
Co to za teksty i to nie 20 kg a 2
Nie byłabym miła dla niej

wiesz co tez mnie to zdołowało bo ja szczupła jestem i ograniczam się jak mogę ale cóż widocznie i tak przesadziłam skoro 2 kg to za dużo. A zagryzłam zęby bo jeszcze moge cos od niej chcieć, ale przykro mi było nie powiem. Poza tym znowu mam spadek humoru :( dobrze ze jutro sobota i mąż w domu to cos porobimy i bedzie lepiej.

wiesz co tez mnie to zdołowało bo ja szczupła jestem i ograniczam się jak mogę ale cóż widocznie i tak przesadziłam skoro 2 kg to za dużo. A zagryzłam zęby bo jeszcze moge cos od niej chcieć, ale przykro mi było nie powiem. Poza tym znowu mam spadek humoru :( dobrze ze jutro sobota i mąż w domu to cos porobimy i bedzie lepiej.
Moze jakas przewrazliwiona, niektóre laski w 15 tc wiecej tyja. Juz chyba nie miala czego sie uczepic.

HappyBaby bardzo cieszę się, że wszystko dobrze [emoji5] maluszki z tego, co czytałam najchętniej w dzien śpią a w nocy harcują, co jest dla mnie zupełnie niezrozumiałe [emoji23]

Maryqska - niech siły przybedą!!

reklama
Happy ile masz lat?? Kurczę pimysl zdrowo-rozsądkowo co to 2 kg??? Nic
Wiec nie wiem czym sie przejmować jedne tyją w ciazy 25 kg inne 12 i nie masz na to wpływu
A oszczędzać sie z jedzeniem
Należy jeść z głowa i zdrowo !!!!!

Do góry