reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
A co to jest ten olaplex bo piszecie a ja pojęcia nie mam :) a moze tez bym chciała ha ha
Shaer z ta Nicea to wtedy laska przesadziła, ale flustracje związana z brakiem dziecka jej wybacz. Odetnij sie ale sie nie złość i nie bierz tego do siebie. Jestem w stanie zrozumiec ze jak ktos tyle lat ma problem to moze byc emocjonalnie wyczerpany i zazdrosny. A ty sie ciesz ze Tobie zazdroszczą a nie ty komuś:)
Ja dzis miałam koszmar związany z ciąża ale nawet nie bede opisywać.
Miłego dnia dziewczyny:)
Olaplex dodane do farby sktukuje tym, że we włosach nie łamią się mostki siarczkowe. Dzięki temu są gładkie i niezniszczone. :-)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Niezapominajka ja tez mam wątpliwości ale w pl mamy cała rodzine, chce zeby dzieci miały normalne dzieciństwo z dziadkami, kuzynostwem, ciotkami a nie zeby widziały och raz czy dwa w roku. Chyba przez ciaze zrobiłam sie taka sentymentalna i do tego moja mam wróciła niedawno do kraju i po tym sie podlamalam i podjęliśmy decyzje.

Happybabymama kamam takie kłucie ale czytałam, ze to niby normalne, ze tak bola wiązadła.

Witam z rana.
I musze wam powiedzieć, ze męczą mnie strasznie głupie sny np ze maz mnie zdradził w pracy o obleśna angielka, po czym sie przyznał w dom i sie wyprowadziłam, jak sie dziecko urodziło to błagał o powrot, kooooszmar![emoji849][emoji849][emoji849][emoji849] dzis mu powiedziałam to stwierdził, ze siada mi na głowę.
Tez macie takie zryte sny ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mam takie sny, ze moj maz zdradzal mnie ze swoja byla lub został dealerem[emoji3][emoji3][emoji3]

Happy
Ja jestem w stanie ja zrozumiec, bo sama mialam nie miec nigdy dzieci. Ale z nia, jako z osoba nie chce miec nic wspolnego. Zlozylo sie na to cos wiecej niz przypadkowe obgadywanie czy jakies pretensje.

Tez mam takie sny, ze moj maz zdradzal mnie ze swoja byla lub został dealerem[emoji3][emoji3][emoji3]

Współczuje snów, u mnie w snach to raczej ja się sexuje na prawo i lewo XD a mój ma z tego polewkę albo radochę bo go potem z rana budzę i ma miły początek dnia:p
Za to mi się dzisiaj śniło że moją Oliwkę ktoś skrzywdził i próbowałam się dowiedzieć co się stało i kto. Wrrrrrr.
Z czego ja dziwne/głupie sny mam na codzień, całe życie(i je w większości pamiętam) Więc na dłuższą metę po obudzeniu je olewam.
Pamiętajcie co mówią że sny w większości są odwrotnością rzeczywistości, a śni się nam to czego się boimy.

Współczuje snów, u mnie w snach to raczej ja się sexuje na prawo i lewo XD a mój ma z tego polewkę albo radochę bo go potem z rana budzę i ma miły początek dnia:p
Za to mi się dzisiaj śniło że moją Oliwkę ktoś skrzywdził i próbowałam się dowiedzieć co się stało i kto. Wrrrrrr.
Z czego ja dziwne/głupie sny mam na codzień, całe życie(i je w większości pamiętam) Więc na dłuższą metę po obudzeniu je olewam.
Pamiętajcie co mówią że sny w większości są odwrotnością rzeczywistości, a śni się nam to czego się boimy.
Ja w ciąży mam straszne koszmary a przed ciąża tez miałam poryte sny i ciagle na wojnie :D

Kurcze martwi mnie ten ból brzucha i krzyza ale juz bylam z tym raz u gp to kazala brac paracetamol a a&e nawet skanu nie zrobilo

reklama
Cześć dziewczyny
Ja też mam dziwne sny ostatnio erotyczne i to takie z serii hard [emoji32]buahaha. ...
Koleżanek nie zazdroszczę sama kiedyś miałam przyjaciółkę z którą sie poróznilam jak mój synek był mlodszy. ..to długa historia .dziś dzięki in vitro jest w ciąży z terminem na styczeń jak my.
Boli mnie gardło. [emoji47]idę się ogarniać bo muszę podreptac do PKO a tam jak wiadomo kolejki na metry

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry