reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@HappyBabyMama tez czuje klucia i to bardzo bolesne niekiedy ale u mnie to chyba jeszcze za wczesnie bo 14 tydz.

Dziewczyny martwie się bo mam pracę stojaco, 9-10h dziennie, a po takim dniu czuje ból brzucha i krzyże.. myslicie ze to moze byc niebezpieczne?
No u mnie tez 14 wiec sie zastanawiam czy to możliwe ze to ruchy czy co innego. Tylko u mnie to kłucie zbiegło sie z szybkim "urośnięciem" brzucha i dlatego tak sobie mysle ze moze bobas rośnie i kłuje a jak jest większy to moze go czuje;)
Co do twoich boli po pracy to zapytaj lekarza ale na pewno moze cie od stania bolec tylko raczej nie jest to niebezpieczne

reklama
Happy te kłucia to najprawdopodobniej rosnąca macica. Ja jestem w tym samym tyg co Ty i mam tak samo. Ruchy malucha to na początku będą takie muśnięcia, lekkie dotknięcia :)

Ostatnia edycja:
Malina ja tak straciłam koleżankę obydwie staraliśmy sie i mamy pierwsze dzieci w tym samym wieku i ja poroniłam a teraz zaszłam i okazało sie ze mi zazdrości
Nigdy bym ja jej nie zazdrościła kurde bardzo bym sie z nia cieszyła

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas nie wiadomo skąd córce w ciagu dnia temp skoczyła do 39 aż sie zwolniłam z pracy wszystko dobrze tylko temperatura
Dałam na zbicie i było ok, ale wieczorem znów 38, usnęła nie dałam nic na zbicie poczekam moze organizm powalczy trochę

I mam jeszcze pytanie do dziewczyn co maja większa wydzielinę czy ona jest bezbarwna
Bo moja jest taka żółtawa
Nie mam innych objawów ale juz sama nie wiem ;(

Gdzie w UK mieszkasz? Ja też UK. Okolice Manchesteru już 12 lat, w sumie całe dorosłe życie.

To niedaleko mnie, bo ja z okolic Lancaster ^___^ I ja zostaje tu na dlugo dlugo (taki przynajmniej jest plan) bo mój luby to Anglik :p

I mam jeszcze pytanie do dziewczyn co maja większa wydzielinę czy ona jest bezbarwna
Bo moja jest taka żółtawa
Nie mam innych objawów ale juz sama nie wiem ;(

U mnie jest też żółtawa, ale pachnie normalnie więc się nie przejmuje. Jak mam infekcje to wiem że ją mam bo swędzi, piecze, boli itd Teraz tylko upierdliwa jest ilość wkładek które muszę ze sobą targać wszędzie :)

@malina4444 ogarniam dodanie nowych dziewczyn do zamkniętego.

reklama
@HappyBabyMama tez czuje klucia i to bardzo bolesne niekiedy ale u mnie to chyba jeszcze za wczesnie bo 14 tydz.

Dziewczyny martwie się bo mam pracę stojaco, 9-10h dziennie, a po takim dniu czuje ból brzucha i krzyże.. myslicie ze to moze byc niebezpieczne?
Niebezpieczne moze nie, ale na pewno meczace dla Twojego organizmu.
A u nas nie wiadomo skąd córce w ciagu dnia temp skoczyła do 39 aż sie zwolniłam z pracy wszystko dobrze tylko temperatura
Dałam na zbicie i było ok, ale wieczorem znów 38, usnęła nie dałam nic na zbicie poczekam moze organizm powalczy trochę

Moj syn co wakacje ma temperaturę przez 2 dni. Jesli za dlugo upaly dokuczaja, to on zaraz udaru dostaje.

Do góry