reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja tez mam duzy biust. Kiedys po ciazy z synem miescilam sie w 90f ale od jakiegos czasu nosze 95gg. Biustonosze kupuje tylko i wylacznie w marks and spencer. Nie wiem czy w pl sa dostepne ale na przecenie place za sztuke jakies 8-10f i jak piore w reku to sa niezniszczalne. Teraz musze sobie kupic h miseczke bo ciut gg juz sciska i tez udam sie tam. Co fajne to maja tez biustonosze ciazowe do rozmiaru j. Polecam

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aniay, ja mam większy biust, przed ciąża 75E. Zawsze kupowałam staniki w chantelle. Powoli przestaje sie mieścić w swoje staniki i tez planuje wybrać sie na zakupy... Słyszałam, ze w esotiq są fajne staniki w dobrej cenie, myśle, ze w triumph tez bedą ciekawe?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z esotiq mam kilka staników, ale chyba do miseczki G tylko, w triumhie nigdy nie mogłam znaleźc niczego co by pasowało. Kilka razy trafiłam w polsce na staniki z Avy i one mi się najlepiej nosiły ale ciężko na nie trafić i nie wszystkie modele.

Co do staników do karmienia to nie mogę sobie za ch***** przypomnieć gdzie kupiłam jak byłam w ciąży z Oliwią o_O

Ja tez mam duzy biust. Kiedys po ciazy z synem miescilam sie w 90f ale od jakiegos czasu nosze 95gg. Biustonosze kupuje tylko i wylacznie w marks and spencer. Nie wiem czy w pl sa dostepne ale na przecenie place za sztuke jakies 8-10f i jak piore w reku to sa niezniszczalne. Teraz musze sobie kupic h miseczke bo ciut gg juz sciska i tez udam sie tam. Co fajne to maja tez biustonosze ciazowe do rozmiaru j. Polecam

To musisz mieć duży M&S u siebie bo u mnie rozmiarówka do G maksymalnie i nic ciążowego - -'

Mam duzy i mam outlety dwa niedaleko.... jak nie ma promocji to po 16-20£ sa za sztuke ale za dobry stanik to nie bardzo wygorowana cena. Polecam zakupy online. Sa napewno duze miseczki i sa tez takie staniki bezszwowe w duzych rozmiarach co w ciazy jest sprawa rewelacyjna.

My skorzystalismy z tego, że siostra chciała aby synek u niej pobył i pojechaliśmy do kina na Iluzja 2, super film, ja takie bardzo lubię. Kupiłam nachosy z sosem salsa i całe pochłonęłam. Ostatnio strasznie mnie ciągnie do ostrego, a bardziej takie słodko-ostre.
Miałam nadzieję że będąc w jednej pozycji tyle czasu to może zapuka dzidziuś ale nadal nic :) tylko brzuch później od uciskania spodni bolał.

Nosicie już ciążowe ubrania ?
Zapytał już was ktoś, czy nie jesteście w ciąży? Tzn. Czy ktoś juz wyczail że w ciąży. Bo ja to z brzuszkiem ciągle i myślę że głupio sąsiadom pytać, ale zauważyłam (albo widzę co chcę :p) że lukaja na brzuch :)

@aniay to miałyśmy to samo na obiad, nawet buraczki się zgadzają:), w kwestii stanika nie pomogę, choć chciałabym mieć taki problem jak Wy;). Przed ciążą rachityczne B, w ciąży duże B. Tak było za kaźdym razem o nawet nie musiałam zmieniać staników.

@MartynaM super, fajnie ze dzidziuś zapukał.

My skorzystalismy z tego, że siostra chciała aby synek u niej pobył i pojechaliśmy do kina na Iluzja 2, super film, ja takie bardzo lubię. Kupiłam nachosy z sosem salsa i całe pochłonęłam. Ostatnio strasznie mnie ciągnie do ostrego, a bardziej takie słodko-ostre.
Miałam nadzieję że będąc w jednej pozycji tyle czasu to może zapuka dzidziuś ale nadal nic :) tylko brzuch później od uciskania spodni bolał.

Nosicie już ciążowe ubrania ?
Zapytał już was ktoś, czy nie jesteście w ciąży? Tzn. Czy ktoś juz wyczail że w ciąży. Bo ja to z brzuszkiem ciągle i myślę że głupio sąsiadom pytać, ale zauważyłam (albo widzę co chcę :p) że lukaja na brzuch :)
Ja ciążówki noszę prawie od początku. I już wiele osób zauważyło, ale w poprzedniej ciąży to na tym etapie to mi jeszcze daleko było do ciążowego brzuszka, dopiero na koniec sierpnia mnie wywaliło :p (miałam termin na tydzień wcześniej niż teraz)
06.08.02-13_48_02.jpg

@aniay to miałyśmy to samo na obiad, nawet buraczki się zgadzają:), w kwestii stanika nie pomogę, choć chciałabym mieć taki problem jak Wy;). Przed ciążą rachityczne B, w ciąży duże B. Tak było za kaźdym razem o nawet nie musiałam zmieniać staników.

@MartynaM super, fajnie ze dzidziuś zapukał.

Kochana wierz mi że ja tęsknie za czasami kiedy miałam B.
Długo byłam płaska deska a poterm z A do D w ciągu roku (na piersiach mam więcej rozstępów niż skóry)

Załączniki

• 06.08.02-13_48_02.jpg
    06.08.02-13_48_02.jpg
    1 018,9 KB · Wyświetleń: 126
reklama
Do góry