reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja tez mam duzy biust. Kiedys po ciazy z synem miescilam sie w 90f ale od jakiegos czasu nosze 95gg. Biustonosze kupuje tylko i wylacznie w marks and spencer. Nie wiem czy w pl sa dostepne ale na przecenie place za sztuke jakies 8-10f i jak piore w reku to sa niezniszczalne. Teraz musze sobie kupic h miseczke bo ciut gg juz sciska i tez udam sie tam. Co fajne to maja tez biustonosze ciazowe do rozmiaru j. Polecam

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aniay, ja mam większy biust, przed ciąża 75E. Zawsze kupowałam staniki w chantelle. Powoli przestaje sie mieścić w swoje staniki i tez planuje wybrać sie na zakupy... Słyszałam, ze w esotiq są fajne staniki w dobrej cenie, myśle, ze w triumph tez bedą ciekawe?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z esotiq mam kilka staników, ale chyba do miseczki G tylko, w triumhie nigdy nie mogłam znaleźc niczego co by pasowało. Kilka razy trafiłam w polsce na staniki z Avy i one mi się najlepiej nosiły ale ciężko na nie trafić i nie wszystkie modele.

Co do staników do karmienia to nie mogę sobie za ch***** przypomnieć gdzie kupiłam jak byłam w ciąży z Oliwią o_O

Ja tez mam duzy biust. Kiedys po ciazy z synem miescilam sie w 90f ale od jakiegos czasu nosze 95gg. Biustonosze kupuje tylko i wylacznie w marks and spencer. Nie wiem czy w pl sa dostepne ale na przecenie place za sztuke jakies 8-10f i jak piore w reku to sa niezniszczalne. Teraz musze sobie kupic h miseczke bo ciut gg juz sciska i tez udam sie tam. Co fajne to maja tez biustonosze ciazowe do rozmiaru j. Polecam

To musisz mieć duży M&S u siebie bo u mnie rozmiarówka do G maksymalnie i nic ciążowego - -'

Mam duzy i mam outlety dwa niedaleko.... jak nie ma promocji to po 16-20£ sa za sztuke ale za dobry stanik to nie bardzo wygorowana cena. Polecam zakupy online. Sa napewno duze miseczki i sa tez takie staniki bezszwowe w duzych rozmiarach co w ciazy jest sprawa rewelacyjna.

My skorzystalismy z tego, że siostra chciała aby synek u niej pobył i pojechaliśmy do kina na Iluzja 2, super film, ja takie bardzo lubię. Kupiłam nachosy z sosem salsa i całe pochłonęłam. Ostatnio strasznie mnie ciągnie do ostrego, a bardziej takie słodko-ostre.
Miałam nadzieję że będąc w jednej pozycji tyle czasu to może zapuka dzidziuś ale nadal nic :) tylko brzuch później od uciskania spodni bolał.

Nosicie już ciążowe ubrania ?
Zapytał już was ktoś, czy nie jesteście w ciąży? Tzn. Czy ktoś juz wyczail że w ciąży. Bo ja to z brzuszkiem ciągle i myślę że głupio sąsiadom pytać, ale zauważyłam (albo widzę co chcę :p) że lukaja na brzuch :)

@aniay to miałyśmy to samo na obiad, nawet buraczki się zgadzają:), w kwestii stanika nie pomogę, choć chciałabym mieć taki problem jak Wy;). Przed ciążą rachityczne B, w ciąży duże B. Tak było za kaźdym razem o nawet nie musiałam zmieniać staników.

@MartynaM super, fajnie ze dzidziuś zapukał.

My skorzystalismy z tego, że siostra chciała aby synek u niej pobył i pojechaliśmy do kina na Iluzja 2, super film, ja takie bardzo lubię. Kupiłam nachosy z sosem salsa i całe pochłonęłam. Ostatnio strasznie mnie ciągnie do ostrego, a bardziej takie słodko-ostre.
Miałam nadzieję że będąc w jednej pozycji tyle czasu to może zapuka dzidziuś ale nadal nic :) tylko brzuch później od uciskania spodni bolał.

Nosicie już ciążowe ubrania ?
Zapytał już was ktoś, czy nie jesteście w ciąży? Tzn. Czy ktoś juz wyczail że w ciąży. Bo ja to z brzuszkiem ciągle i myślę że głupio sąsiadom pytać, ale zauważyłam (albo widzę co chcę :p) że lukaja na brzuch :)
Ja ciążówki noszę prawie od początku. I już wiele osób zauważyło, ale w poprzedniej ciąży to na tym etapie to mi jeszcze daleko było do ciążowego brzuszka, dopiero na koniec sierpnia mnie wywaliło :p (miałam termin na tydzień wcześniej niż teraz)
06.08.02-13_48_02.jpg

@aniay to miałyśmy to samo na obiad, nawet buraczki się zgadzają:), w kwestii stanika nie pomogę, choć chciałabym mieć taki problem jak Wy;). Przed ciążą rachityczne B, w ciąży duże B. Tak było za kaźdym razem o nawet nie musiałam zmieniać staników.

@MartynaM super, fajnie ze dzidziuś zapukał.

Kochana wierz mi że ja tęsknie za czasami kiedy miałam B.
Długo byłam płaska deska a poterm z A do D w ciągu roku (na piersiach mam więcej rozstępów niż skóry)

Załączniki

• 06.08.02-13_48_02.jpg
    06.08.02-13_48_02.jpg
    1 018,9 KB · Wyświetleń: 135
reklama
Do góry