reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Aniay jakie to prawdziwe [emoji23]

Co do kawy to ja nie pije na codzień ponieważ piłam kiedy 5-6 dziennie i odbiło mi sie to na żołądku. Aktualnie kawa u mnie jest od świata w dwóch wypadkach: mega niskie ciśnienie, nic nie pomaga w pójściu na toaletę wtedy kawa na czczo kilka łyków i gotowe [emoji16] smak kawy uwielbiam dlatego zapijam czesto inkę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KIKI jedna kawka z mlekiem nie zaszkodzi na pewno. ja tez po kawie lepiej sie czuje

chcialam pierogi, zrobilam i mam : )
A mnie dzisiaj naszło na mielone z pure ziemniaczanym i podsmażanymi buraczkami.
I też zrobiłam :D Normalnie dawno nie miałam takiego ciągnięcia na coś.

Mniam mniam uwielbiam ruskie. ...mielone też mogłabym jeść kg. Ja dziś zrobiłam sosie kurkowy ziemniaczki i piersi i surowke z marchewki. Pycha
Dziś bije rekordy jedzeniowe. Na śniadanie 1.5 bułki 3 kawałki pizzy dwie Muminki 3 kawałki ciasta i wspomniany wyżej obiad. A w lodówce czekają czereśnie śliwki i młode słodkie jabłuszka. Pękne

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Od kiedy zaczela mnie w drugim trymestrze z powrotem glowa bolec, kawa znow zaczela mi smakowac. Inka zrobila sie fuj fuj. Pije 1 gora 2 rozpuszczalne z jednej lyzeczki. W pierwszej ciazy migreny mialam nawet w trakcie w tej mialam przed ciaza teraz tylko tak troche glowa mnie boli, ale codziennie, wiec kawa pomaga raz lepiej raz gorzej.

Gdzies czytalam czy to w wysokich obcasach czy w magazynie gaga juz nie pamietam, moze jak kiedys znajde to wrzuce linka na temat wczesniakow i tego jak ludzie nie zdaja sobie sprawy, ze wczesniactwo to powazna sprawa, ktora objawia sie rowniez po latach.

My z mezem raz sie lepiej dogadujemy raz gorzej. Zauwazylam jedno, jak bralam pigulki antykoncepcyjne to mialam porabane w glowie. Kiedy przestalam je brac miedzy nami rowniez sie poprawilo i po półtora roku od nie brania zrobil sie drugi bobas;) Do pigulek juz nie wroce na pewno. A z mezem jest tak; jak nie opieprze to krzywo chodzi :D Nie mamy cichych dni, zawsze od 12 lat mamy o czym gadac, nawet jak sie klocimy o cos to i tak zaraz jest jakas sprawa do obgadania. A ostatnio jak sie klocimy to nawet nie przypomina normalnej klotni bo moj maz jak czyms mnie wkurzy to jakos tak wychodzi, ze ja sie smieje nawet jak sie dre na niego i niestety klotnia traci na waznosci ;)

Dziewczyny, czy któraś z was ma duży biust?
Ja przed ciążą była 80H teraz jestem 85H i próbuję namierzyć jakieś sensowne biustonosze (Przed Oliwią nosiłam miseczkę DD w ciąży i przy karmieniu urosło do F i jakoś tak rosło do H)Teraz mi piersi lekko zmalały:errr: ale pod biustem się poszerzyło.

Potrzebuję pomocy bo moje staniki wysiadają. :hmm: Jakieś sugestie co do firmy, gdzie szukać? cena nie gra roli (no chyba że by 500zł miał kosztować to nie ;))

Aniay, ja mam większy biust, przed ciąża 75E. Zawsze kupowałam staniki w chantelle. Powoli przestaje sie mieścić w swoje staniki i tez planuje wybrać sie na zakupy... Słyszałam, ze w esotiq są fajne staniki w dobrej cenie, myśle, ze w triumph tez bedą ciekawe?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, czy któraś z was ma duży biust?

Potrzebuję pomocy bo moje staniki wysiadają. :hmm: Jakieś sugestie co do firmy, gdzie szukać? cena nie gra roli (no chyba że by 500zł miał kosztować to nie ;))

Hej, ja mam dość dużyprzed ciążą 85g, już od jakiegoś miesiąca moje biustonosze nie dawał rady (normalnie używam Triumpha), ale ta firma nie ma rozmiarówki, która by mnie satysfakcjonowała w tym momencie nieststy.... Stacjonarnie nie mam czasu na szukanie, więc postanowiłam zamówić coś z netu. Nie chciałam wydać fortuny i kupiłam na gorsenia,pl dwa biustonosze. Jeden 90j - o dziwo mam jeszcze zapas w miseczkach w razie co..., później zdecydowałam się na drugi o rozmiar mniejszy 90i, ale inny model. Był po prostu za mały :(. A w tym większym, jak noszę go cały dzień, to umieram z bólu, bo fiszbiny jednak po takim czasie mnie gniotą. Podsumowując - nie polecam. Każdy stanik kosztował poniżej stówy, wiec jak na taką rozmiarówkę to dośc niedrogo

Do góry