reklama
tez w ty prałam 13 lat temu a teraz to niewiem nic na temat proszków dla dzieciDziewczyny. Zmienie troche temat. W czym pierzecie ubranka maluszka i czy potem pluczecie jakos dodatkowo? Ja 13 lat temu pralam w Jelpie, pamietam, ze byla jeszcze wtedy Lovela
Truskaweczka2017
Moderatorka
Anula ja prałam w Loveli, ustawiałam tylko w pralce podwójne płukanie
katem86
Fanka BB :)
Ja synka rzeczy pralam w dzidziusiu i nie plukalam dodatkowo. Nie uzywalam tez plynow do plukania. Sliniaki czy stopki rajstopek potem jak juz sie bardziej brudzily zapieralam szarym mydlem i potem pralam normalnie w dzidziusiu. Teraz jestem w uk i nie orientowalam sie jeszcze jak to tu wyglada. Mysle ze postawie na cos typu vizir sensitive
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Truskaweczka2017
Moderatorka
Byłam w lumpeksie i skończyło sie jak zawsze. Nakupowałam ubranek dla synka i drugiego malucha a sobie kupiłam tylko jedną koszulkę ciążową
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
@katem86Dziewczyny. Zmienie troche temat. W czym pierzecie ubranka maluszka i czy potem pluczecie jakos dodatkowo? Ja 13 lat temu pralam w Jelpie, pamietam, ze byla jeszcze wtedy Lovela
Nie wiem czy w polsce jest ale ja napewno wrócę do Fairy non-bio proszek i płyn do płukania, ale tylko na pierwsze pół roku. Bardzo mi się sprawdził przy Oliwii i fantastycznie dopierał. A co do płukania to ja zawsze na dodatkowe płukanie wstawiam bo inaczej czuję zapach proszku, i ubrania są sztywne i mnie szlag trafia.
Mój nie-mąż pukał się w głowę ale się przyzwyczaił
Truskaweczka2017
Moderatorka
Ja ciuszki prasowałam bo to moja obsesja sama mogę chodzić w pogniecionych ciuchach ale jak synek miałby założyć coś pogniecionego to aż mnie skręca taka jestem dziwna
reklama
olivka85
Fanka BB :)
Ja pralam w loveli chyba do 4 mca. Teraz tez mam lovele, byla w promocji i maz mi kupil na zas juz. Ale prac bede gdzies w listopadzie. Nie prasowalam ubranek, bo mi sie nie chcialo.
Wczoraj na kolacje byly frytki z piekarnika i chyba zasmakowaly corce, bo dwa razy poczulam takie mocniejsze pukniecie. A dzisia teraz po zupie zjadlam kilka m&msow i leciutko cos tam pukalo
Zaszalalam:
[URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/e4b4d11ca67ff3d6][/URL]
Wczoraj na kolacje byly frytki z piekarnika i chyba zasmakowaly corce, bo dwa razy poczulam takie mocniejsze pukniecie. A dzisia teraz po zupie zjadlam kilka m&msow i leciutko cos tam pukalo
Zaszalalam:
[URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/e4b4d11ca67ff3d6][/URL]
Ostatnia edycja: