reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziewczyny, wrocilam wlasnie. Badanie bardzo jak dla mnie nieprzyjemne. Maluch sie wiercil. Boli mnie dosc mocno brzuch i mam sie oszczedzac. Najprzyjemniejsze bylo w tym to, ze poogladalam malucha i posluchalam jak serduszko bije...:-D

Cieszę się że wszystko ok. Uważaj na siebie kochana.

Tak jak obiecałam fotki Autka (Jakie są takie są bo na ograniczonej przestrzeni.
Zobacz media 717764Zobacz media 717765Zobacz media 717766
Na trzecim zdjęciu widać jaki naprawdę ma kolor bo pierwsze dwa wyglądają jak srebrny.

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi.... tylko bez hejtu jezeli moge prosic. Czy ktoras z was jest przeciwniczka karmienia piersia? Ja z synem mialam bardzo trudny poczatek karmienia plus depresja poporodowa i teraz nie wyobrazam sobie karmic piersia. Nikt mnie do tego nie przekona bo jak o tym pomysle to mam mdlosci.... kazdy mnie za to neguje itd... ale moze jest ktos kto ma takie samo podejscie? Tylko mnje nie dobijajcie ze jestem potworem itp.... plizzz

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

@Anula0000 super ze juz po. teraz odpoczywaj. a kiedy wyniki beda? jesli moge zapytac co bylo najbardziej nieprzyjemne? myslalam ze to jest prawie nieodczuwalne bo pod znieczuleniem miejscowym
@aniay to teraz Twoje autko czy meza? czy do podzialu? ;)

ja jutro z rana mam wizyte z szybkim usg. postaram sie pogadac o cesarce, zobaczymy co lek na to.
i zamarzylam sobie krem z grzybow wiec wlasnie mi sie grzyby moczą a wieczorem jutro zrobie zupke : )

Anula dobrze ze juz po badaniu. Oszczędzaj się
Witam nowe mamusiu.
Ale dziś produkcja nt związków damska męskich temat rzeka. ..
A ja dziś umieram .strasznie boli mnie kość ogonowa,dół pleców i pachwiny jakby mi ktoś nogi wykrecał. Nie mogę chodzić jak leżę też boli. Z antkiem też tak miałam ale chyba nie tak szybko i nie tak mocno . generalnie do dupy [emoji22]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Marlena, ja tylko raz miałam wyniki robione. Ostatnio darowała mi. W pierwszej ciąży miałam ciut częściej u tej samej lekarki.

@betina79 Znieczulaja tylko powloki brzuszne, wiec nie czujesz wkłucia. Mnie bolalo jak ruszal ta igla w miesniu, zeby nie dotknac dzidziusia. Ten plyn pobieral na raty, a trwalo to z 8 minut. Wyniki za okolo trzy tygodnie, podobno minimum dwa...

reklama
jeśli chodzi o badania krwi to ja robi co miesiąc mocz i morfologie. mój lekarz jest bardzo zapobiegliwy. jeśli chodzi o krew to mi wyszła teraz anemia mam brac żelazo ale szczerze to się boję konsekwencji toaletowych. w poprzedniej ciąży też się bałam i nie brałam ale wyniki się poprawiły i tak.nadrobilam zelazem w jedzeniu. jeśli chodzi o anemia w ciąży to wszystkie moje koleżanki ja miały i jest to dość częste wić bez paniki

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry