reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Lindia dodam jeszcze swoje 5 groszy..Też już rodziłam, też siłami natury, też miałam wielkie piersi i wielki bebzon mimo, że nie przytyłam dużo bo 10 kg i potwierdzam, że jeśli podejdziesz do jedzenia z głową, nie będziesz pakowała w siebie co popadnie, posmarujesz się 1-2 razy dziennie kremem na rozstępy, to naprawdę Twoje ciało wróci do swojego wyglądu! Ba! Nawet może będzie wyglądać jeszcze lepiej niż przed ciążą! Ja tak miałam właśnie…A karmienie piersią to najlepszy wysysacz kilogramów jeśli Ci sie uda karmić :) Jestem po 1 dziecku, a dorobiłam się rzeźby nawet na brzuchu więc byle tylko się nie zaniedbać, trochę się poruszać, a naprawdę będziesz jeszcze super zadowolona ze swojego ciała :) Zyczę Ci tego :*

reklama
A oto dowód

9 miesiąc

1469087859-uaffks.jpeg

Kwiecień 2016

1469087894-rcrbld.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :) my wróciliśmy już znad morza ;) pogoda na szczęście dopisała, chociaż teraz ma być lepsza ale ja nie lubię upałów więc było dobrze :) Jesteśmy wypoczęci ( na tyle na ile można odpocząć z dwulatkiem ktorego wszędzie pełno :p)
Prawie Was już nadrobiłam nawet więc znowu zacznę się udzielać ;)

Lindia to się cieszę, bo właśnie dlatego wrzuciłam te fotki ;) Te treningi to nie jakieś mordercze hardcory, wracałam do formy powoli, zaczynając od 2 razy w tygodniu jakieś delikatne zajęcia z latino czy abf, a to co widziałaś na zdjęciu drugim to efekt pracy na siłce 3x w tygodniu także też bez szaleństw + odpowiednie w miarę możliwości zdrowe odżywianie! Mogłam ja, to każda z Was też może :)

Cześć dziewczyny. Ja (trojaczkowa) jestem już po usg genetycznym. Cała trojka wyglada na zdrową. Niesamowicie te dzieciaki tam podskakiwały i machały. Dziwnie tak patrzeć na usg, jak one szaleją, kiedy się jeszcze tego zupełnie nie czuje. Ciąża to dla mnie surrealizm. [emoji6]
Tylko Pani doktor mnie nastraszyla, żeby sie cieszyć wczesna ciąża, bo od 20go tygodnia zaczną sie komplikacje... A poród to może nastąpić w 28 tygodniu... Ech...

Heeeej Happy3! Właśnie już kilkakrotnie wspominałyśmy, że nic się nie odzywasz!! Super, że u Was wszystko ok, że dzieciaczki zdrowe!!! Nie martw się jeszcze porodem przedwczesnym, będzie na pewno ok. Jesteś pod stałą opieką a dzieciaczki na pewno silne :) Trzymaj się dzielnie :) Który masz teraz tydzień?

reklama
Cześć dziewczyny. Ja (trojaczkowa) jestem już po usg genetycznym. Cała trojka wyglada na zdrową. Niesamowicie te dzieciaki tam podskakiwały i machały. Dziwnie tak patrzeć na usg, jak one szaleją, kiedy się jeszcze tego zupełnie nie czuje. Ciąża to dla mnie surrealizm. [emoji6]
Tylko Pani doktor mnie nastraszyla, żeby sie cieszyć wczesna ciąża, bo od 20go tygodnia zaczną sie komplikacje... A poród to może nastąpić w 28 tygodniu... Ech...

Hej ! Gratulacje zdrowych trojaczków :) nie przejmuj sie porodem, bedzie wszystko dobrze. Lekarze wiedza co robią :)

Do góry