reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Moja znajoma wykupila wakacje w Nicei. Zapytalam ja czy sie nie boi terrorystow. Wysmiala mnie, obgadala przed innymi znajomymi, ze jestem rozhisyeryzowana i nawiedzona. A dzis rano wyslala mi wiadomosc czy jestem z siebie zadowolona.
Jakbym to ja tych ludzi pozabijala. Poplakalam sie wiecie?
kurde no, czy ona jest w ogóle dorosła? Zachowała się jak jakas gówniara... nie martw się Schaer, lepiej nie mieć takich znajomych....

reklama
Mi też się zawsze dostaje, ale za PEŁNY pęcherz... mimo, że pamiętam żeby przed wizytą iść do toalety. Lekarz mi powtarza do znudzenia, że w ciąży nie można chodzić z pełnym pęcherzem i że do usg ma być pusty. Ale ja mówię o zwykłym usg a nie prenatalnym, może to jakaś różnica? Nie mniej jednak dziwne to, żeby ciężarna musiała z pełnym pęcherzem przychodzić. To przecież nawet niewskazane naszym stanie, bo trzymanie moczu zwiększa ryzyko rozwoju bakterii.

Truskaweczka, nie martw się :) ja w ogóle nie mam prenatalnego :)
Shaer, sory ale strasznie głupia ta koleżanka.

słyszałyście o ataku terrorystycznym w Nicei? Coś strasznego, gość wjechał w tłum ciężarówką i tak przejeżdżał ludzi przez 2 km. Ponad 80 osób zabił, wiele dzieci rannych... Straszne. Przepraszam za te makabreski, ale tutaj wszyscy tym zyją.

Moja znajoma wykupila wakacje w Nicei. Zapytalam ja czy sie nie boi terrorystow. Wysmiala mnie, obgadala przed innymi znajomymi, ze jestem rozhisyeryzowana i nawiedzona. A dzis rano wyslala mi wiadomosc czy jestem z siebie zadowolona.

Shaer, przykro mi ze cie ktoś tak potraktowal. Tulam internetowo.
Tu w Anglii też duzo o tym mowia.
Ale tak naprawde to polityczny belkot który nie zlagodzi bólu osob które stracily tam bliskich.

właśnie tak sobie siedze i mysle ze miałabym ochotę na placki ziemniaczane i z czym zrobic na obiad :)
Tez wspomagam sie blenderem :) szkoda paznokci na tarcie
Z gulaszem, jak po zbojnicku:)
słyszałyście o ataku terrorystycznym w Nicei? Coś strasznego, gość wjechał w tłum ciężarówką i tak przejeżdżał ludzi przez 2 km. Ponad 80 osób zabił, wiele dzieci rannych... Straszne. Przepraszam za te makabreski, ale tutaj wszyscy tym zyją.
Na tvn24 cały czas mówią. Straszne
Olej ją. pewnie jest przerazona i musiala sie na kims wyżyć.

Schear współczuję takiej znajomej. ..masakra [emoji22]
Straszne to co się stało w Nicei. Kolejny raz tyłu niewinnych ludzi ginie z rąk terrorystów
Ja dziś od 2 nie spalam całą noc wiało i lało. Zalany jest cały Gdańsk. Mój mąż też nie mógł spać i o 4.25 zjedliśmy romantyczne śniadanie w łóżku wyzerajac mielonke turystyczna z puszki na którą wczoraj miałam mega ochotę. Chyba z 10 lat nie jadłam takiej konserwy ale była boska [emoji3]
Za godzinę mam wizytę u gina mam nadzieję że dojadę bez problemu . jadę obwodnica do centrum więc powinno być przejezdnie.
Miłego dnia

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Zadzwonila jej psiapsioleczka od serca, ze.. jak ja tak moge. Ze przez moje pierd...nie Zosie serce boli.
Powiedzialam ze mnie dupa, bo obie tam siedza i nie chca wylezc.

Ja sie boje Arabow. Mieszkalam w Nieczech jakis czas i bardzo zle wspominam mluzumanow i kontakt z nimi. I przykro mi ale nie wierze w te multikulti itd. Zal mi uchodzcow, ludzi ktorym wojna odebrala rodziny czy domy. Ale zarazem uwazam, ze to sa zbyt duze roznice kulturowe.

I wiecie ludzie sie tak smieja z Macierewicza ale w jednym ma racje. Ze kraj, ktory nie ma wlasnej armii jest zawsze najlatwiejszym celem. Mozna miec pretensje, ze uzbraja panstwo itd a ja uwazam, ze w tym ma racje.

Shaer w pełni się z tobą zgadzam co do arabusów, ja mam do nich awersje. Jeśli chodzi o zbrojenie kraju to tez uważam ze należy w tym kierunku dzialac. A twoja koleżanka to niezła histeryczka i kretynka. Nie bała się jechać na wycieczke ale wystraszyła się prawdziwych opowieści.

Shaer ta twoja znajoma ma jakieś problemy ze sobą. Jeśli się natrafi na taką osobą w swoim życiu najlepiej polecić jej dobrego psychiatrę i zupełnie się od niej odciąć. Bo po co się denerwować z powodu takiego wybryku natury.

reklama
Do góry