kurde no, czy ona jest w ogóle dorosła? Zachowała się jak jakas gówniara... nie martw się Schaer, lepiej nie mieć takich znajomych....Moja znajoma wykupila wakacje w Nicei. Zapytalam ja czy sie nie boi terrorystow. Wysmiala mnie, obgadala przed innymi znajomymi, ze jestem rozhisyeryzowana i nawiedzona. A dzis rano wyslala mi wiadomosc czy jestem z siebie zadowolona.
Jakbym to ja tych ludzi pozabijala. Poplakalam sie wiecie?
reklama
Czoperka
Fanka BB :)
Mi też się zawsze dostaje, ale za PEŁNY pęcherz... mimo, że pamiętam żeby przed wizytą iść do toalety. Lekarz mi powtarza do znudzenia, że w ciąży nie można chodzić z pełnym pęcherzem i że do usg ma być pusty. Ale ja mówię o zwykłym usg a nie prenatalnym, może to jakaś różnica? Nie mniej jednak dziwne to, żeby ciężarna musiała z pełnym pęcherzem przychodzić. To przecież nawet niewskazane naszym stanie, bo trzymanie moczu zwiększa ryzyko rozwoju bakterii.
Truskaweczka, nie martw się ja w ogóle nie mam prenatalnego
Shaer, sory ale strasznie głupia ta koleżanka.
Truskaweczka, nie martw się ja w ogóle nie mam prenatalnego
Shaer, sory ale strasznie głupia ta koleżanka.
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
słyszałyście o ataku terrorystycznym w Nicei? Coś strasznego, gość wjechał w tłum ciężarówką i tak przejeżdżał ludzi przez 2 km. Ponad 80 osób zabił, wiele dzieci rannych... Straszne. Przepraszam za te makabreski, ale tutaj wszyscy tym zyją.
Moja znajoma wykupila wakacje w Nicei. Zapytalam ja czy sie nie boi terrorystow. Wysmiala mnie, obgadala przed innymi znajomymi, ze jestem rozhisyeryzowana i nawiedzona. A dzis rano wyslala mi wiadomosc czy jestem z siebie zadowolona.
Shaer, przykro mi ze cie ktoś tak potraktowal. Tulam internetowo.
Tu w Anglii też duzo o tym mowia.
Ale tak naprawde to polityczny belkot który nie zlagodzi bólu osob które stracily tam bliskich.
olivka85
Z gulaszem, jak po zbojnickuwłaśnie tak sobie siedze i mysle ze miałabym ochotę na placki ziemniaczane i z czym zrobic na obiad
Tez wspomagam sie blenderem szkoda paznokci na tarcie
Na tvn24 cały czas mówią. Strasznesłyszałyście o ataku terrorystycznym w Nicei? Coś strasznego, gość wjechał w tłum ciężarówką i tak przejeżdżał ludzi przez 2 km. Ponad 80 osób zabił, wiele dzieci rannych... Straszne. Przepraszam za te makabreski, ale tutaj wszyscy tym zyją.
Olej ją. pewnie jest przerazona i musiala sie na kims wyżyć.Moja znajoma wykupila wakacje w Nicei. Zapytalam ja czy sie nie boi terrorystow. Wysmiala mnie, obgadala przed innymi znajomymi, ze jestem rozhisyeryzowana i nawiedzona. A dzis rano wyslala mi wiadomosc czy jestem z siebie zadowolona.
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Schear współczuję takiej znajomej. ..masakra [emoji22]
Straszne to co się stało w Nicei. Kolejny raz tyłu niewinnych ludzi ginie z rąk terrorystów
Ja dziś od 2 nie spalam całą noc wiało i lało. Zalany jest cały Gdańsk. Mój mąż też nie mógł spać i o 4.25 zjedliśmy romantyczne śniadanie w łóżku wyzerajac mielonke turystyczna z puszki na którą wczoraj miałam mega ochotę. Chyba z 10 lat nie jadłam takiej konserwy ale była boska [emoji3]
Za godzinę mam wizytę u gina mam nadzieję że dojadę bez problemu . jadę obwodnica do centrum więc powinno być przejezdnie.
Miłego dnia
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Straszne to co się stało w Nicei. Kolejny raz tyłu niewinnych ludzi ginie z rąk terrorystów
Ja dziś od 2 nie spalam całą noc wiało i lało. Zalany jest cały Gdańsk. Mój mąż też nie mógł spać i o 4.25 zjedliśmy romantyczne śniadanie w łóżku wyzerajac mielonke turystyczna z puszki na którą wczoraj miałam mega ochotę. Chyba z 10 lat nie jadłam takiej konserwy ale była boska [emoji3]
Za godzinę mam wizytę u gina mam nadzieję że dojadę bez problemu . jadę obwodnica do centrum więc powinno być przejezdnie.
Miłego dnia
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Zadzwonila jej psiapsioleczka od serca, ze.. jak ja tak moge. Ze przez moje pierd...nie Zosie serce boli.
Powiedzialam ze mnie dupa, bo obie tam siedza i nie chca wylezc.
Ja sie boje Arabow. Mieszkalam w Nieczech jakis czas i bardzo zle wspominam mluzumanow i kontakt z nimi. I przykro mi ale nie wierze w te multikulti itd. Zal mi uchodzcow, ludzi ktorym wojna odebrala rodziny czy domy. Ale zarazem uwazam, ze to sa zbyt duze roznice kulturowe.
I wiecie ludzie sie tak smieja z Macierewicza ale w jednym ma racje. Ze kraj, ktory nie ma wlasnej armii jest zawsze najlatwiejszym celem. Mozna miec pretensje, ze uzbraja panstwo itd a ja uwazam, ze w tym ma racje.
Powiedzialam ze mnie dupa, bo obie tam siedza i nie chca wylezc.
Ja sie boje Arabow. Mieszkalam w Nieczech jakis czas i bardzo zle wspominam mluzumanow i kontakt z nimi. I przykro mi ale nie wierze w te multikulti itd. Zal mi uchodzcow, ludzi ktorym wojna odebrala rodziny czy domy. Ale zarazem uwazam, ze to sa zbyt duze roznice kulturowe.
I wiecie ludzie sie tak smieja z Macierewicza ale w jednym ma racje. Ze kraj, ktory nie ma wlasnej armii jest zawsze najlatwiejszym celem. Mozna miec pretensje, ze uzbraja panstwo itd a ja uwazam, ze w tym ma racje.
askl25
Shaer w pełni się z tobą zgadzam co do arabusów, ja mam do nich awersje. Jeśli chodzi o zbrojenie kraju to tez uważam ze należy w tym kierunku dzialac. A twoja koleżanka to niezła histeryczka i kretynka. Nie bała się jechać na wycieczke ale wystraszyła się prawdziwych opowieści.
reklama
kolorowaMama
Julcia trzymam kciuki [emoji5]
Malina moje dopiero 2 wrzesień i w tym kraju to drugie i ostatnie [emoji58]
Shaer koleżanka definitywnie do zmiany na inny model [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Malina moje dopiero 2 wrzesień i w tym kraju to drugie i ostatnie [emoji58]
Shaer koleżanka definitywnie do zmiany na inny model [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom