reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Dzieki za odpowiedz dotyczących ryb wedzinych ale na szczęście pojadłam wędzonych na gorąco takich prosto z wędzarni cieplutkich ,sciąganych z haka mniammniam.Grtulacjie udanych wizyt super wiesci.Zdiecie dzidziusia piękne idzie sie wzruszyć.

Czesc dziewczynki. Widze, ze dzisiaj jestem pierwsza. U nas wieje i bardzo sie ochlodzilo, a ja mam dzisiaj dzien biegania i zalatwiania roznych, rozniastych spraw... Dzisiaj po 13 maja byc ogloszone wyniki, do ktorego gimnazjum dzieci sie dostaly... Troche mam stresa... O 12 stej ide odebrac badania krwi, to zobacze, czy wszystko ok... A o 14.30 jade do szpitala na starynkiewicza na usg do mojego lekarza popodgladac dzidzie...przy okazji pomyslalam, ze obejrze sobie porodowke i odzial polozniczy... Trzymam kciuki za wizytujace i milego dnia dziewczynki

Hej powiedzcie czy wasi faceci tez dostali chopla na punkcie jedzenia. Bo mój mąz to robi takie zakupy ze nie ma gdzie tego chowac. I do tego ma zachcianki, wczoraj np. robiłam mu gołąbki bo tak za nim chodzily ze dzień wcześniej kupił w słoiku (za co dostał opierdziel, zona kucharka a on ochydstwa kupuje :) ) A najlepsze jest to ze on kupuje to wszystko dla mnie. W moich poprzednich ciążach bardzo utył i cos czuje ze i tym razem go to dopadło :D

Gratuluje udanych badan prenatalnych, bardzo się ciesze ze nam wszystkim powychodzily takie dobre wyniki i nasze dzidzie sa zdrowe. I trzymam kciuki za kobitki przed którymi jeszcze są te stresujące prenatalne. Chociaż za pare miesięcy czeka nas powrót z "rozrywki" ja mam kolejne we wrześniu i podejrzewam że znów będę szaleć ze strachu.

Ja cały czas gdzies z tylu głowy sie zamartwiam, ze cos nie tak
Moja lekarka wraca w poniedziałek wiec wtedy moze dowiem sie czegoś telefonicznie
Ech moze bym sie tak nie martwiła ale w styczniu jak robiliśmy badania do kliniki Mężowi wyszło złe nasienie "główki" plemników były za duze

I Wogole jakieś takie to usg takie bezpłciowe
Stasznie długo mierzyła
Zaczęłam aż sie martwić
Pomierzyla, pokazała i tyle jeszcze na początku oczywiście okazalo sie, ze za mało wypiłam wody ;(
Aż sie popłakałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry