reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Dzieki za odpowiedz dotyczących ryb wedzinych ale na szczęście pojadłam wędzonych na gorąco takich prosto z wędzarni cieplutkich ,sciąganych z haka mniammniam.Grtulacjie udanych wizyt super wiesci.Zdiecie dzidziusia piękne idzie sie wzruszyć.

Czesc dziewczynki. Widze, ze dzisiaj jestem pierwsza. U nas wieje i bardzo sie ochlodzilo, a ja mam dzisiaj dzien biegania i zalatwiania roznych, rozniastych spraw... Dzisiaj po 13 maja byc ogloszone wyniki, do ktorego gimnazjum dzieci sie dostaly... Troche mam stresa... O 12 stej ide odebrac badania krwi, to zobacze, czy wszystko ok... A o 14.30 jade do szpitala na starynkiewicza na usg do mojego lekarza popodgladac dzidzie...przy okazji pomyslalam, ze obejrze sobie porodowke i odzial polozniczy... Trzymam kciuki za wizytujace i milego dnia dziewczynki

Hej powiedzcie czy wasi faceci tez dostali chopla na punkcie jedzenia. Bo mój mąz to robi takie zakupy ze nie ma gdzie tego chowac. I do tego ma zachcianki, wczoraj np. robiłam mu gołąbki bo tak za nim chodzily ze dzień wcześniej kupił w słoiku (za co dostał opierdziel, zona kucharka a on ochydstwa kupuje :) ) A najlepsze jest to ze on kupuje to wszystko dla mnie. W moich poprzednich ciążach bardzo utył i cos czuje ze i tym razem go to dopadło :D

Gratuluje udanych badan prenatalnych, bardzo się ciesze ze nam wszystkim powychodzily takie dobre wyniki i nasze dzidzie sa zdrowe. I trzymam kciuki za kobitki przed którymi jeszcze są te stresujące prenatalne. Chociaż za pare miesięcy czeka nas powrót z "rozrywki" ja mam kolejne we wrześniu i podejrzewam że znów będę szaleć ze strachu.

Ja cały czas gdzies z tylu głowy sie zamartwiam, ze cos nie tak
Moja lekarka wraca w poniedziałek wiec wtedy moze dowiem sie czegoś telefonicznie
Ech moze bym sie tak nie martwiła ale w styczniu jak robiliśmy badania do kliniki Mężowi wyszło złe nasienie "główki" plemników były za duze

I Wogole jakieś takie to usg takie bezpłciowe
Stasznie długo mierzyła
Zaczęłam aż sie martwić
Pomierzyla, pokazała i tyle jeszcze na początku oczywiście okazalo sie, ze za mało wypiłam wody ;(
Aż sie popłakałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry